OCUPAŢIE : BUCĂTAR - nivel de calificare: ocupaţie; - COD COR: 512001; - durata: aproximativ 2-3 săptămâni; - locaţie: locul de muncă al candidatului; Documente necesare: - copie Carte de Identitate; - copii acte studii; - Evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale se adresează persoanelor care nu au urmat cursuri sau programe de pregatire profesională, dar au desfasurat activităţi în domeniul auto (au experienţă) şi doresc să fie evaluaţi în vedereaCALIFICARII.
- Persoanele declarate competente primesc certificatul de competenţe profesionale (calificare)cu recunoastere la nivel naţional şi internaţional.
- Evaluatorii se vor deplasa la sediul firmei dumneavoastră.
- Procesul de obţinere a certificatului este simplu şi de durată scurtă.
Competenţe: - organizarea locului de muncă
- respectarea normelor igienico-sanitare specifice domeniului de activitate
- respectarea normelor de protecţie a muncii , P.S.I. şi protecţia mediului
- aplicarea legislaţiei privind calitatea produselor şi protecţia consumatorului
- obţinerea de preparate culinare
- promovarea de tehnologii şi preparate noi pe baza experienţei acumulate
- prezentarea ofertelor realizate şi distribuirea lor conform comenzilor
- depozitarea, păstrarea alimentelor şi a preparatelor în condiţii corespunzătoare
- executarea calculelor economice privind activitatea specifică
|