- prajitura capuccino;
- savarine;
- amandine;
- ecler frisca si ciocolata;
- tarte cu fructe;
- rol diplomat;
- rol joffre;
- tort verona;
- tort special;
- tort philadelphia;
- mimoza;
- alcazar;
- dobos;
- rol ciocolata;
- cremes;
- profiterol;
- prajitura miere.
Savarine pandispan însiropat cu rom si umplut cu frisca naturala Amandine pandispan de cacao însiropat, crema de ciocolata, învelite în fondant de ciocolata Diplomat foi de rulada umplute cu crema pe baza de frisca naturala si cocktail de fructe Ecler ciocolata aluat umplut cu budinca de ciocolata, învelit în fondant de ciocolata Ecler frisca aluat umplut cu crema pasticcera, decorat cu frisca naturala Praline Pavlova bezea cu nucî, umplut cu crema de baza de mascarpone si frisca naturala, decorate cu bomboane de zahar si nuca Profiterol kugle umplute cu crema pasticcera, sos de ciocolata , decorat cu frisca naturala Cremes aluat foietaj umplut cu crema pe baza de ou, lapte si unt, decorat cu frisca naturala |