- cozonaci cu nuca, mac, rahat;
- baigli cu nuca, mac;
- chec;
- placinta brânza, mac, mere;
- strudel mere, brânza, cu fructe de sezon (dovleac, visine, cirese - în fct. de anotimp);
- nougat cu nuca si stafide;
- baton cu lapte;
- merdenele cu branza, carne;
- pogacele;
- pizza cu ciuperci si sunca, legume;
- placinta cu brânza si marar.
Cornuri cu nuca aluat fraged umplut cu nuca Cornuri cu mac aluat fraged umplut cu mac Baton cu lapte ciocolata de casa Merdenele cu brânza aluat foietaj umplut cu telemea de vaca si de oaie Merdenele cu carne aluat foietaj umplut cu carne toccata de porc si ceapa Brioche frantuzesti aluat dospit, umplut cu crema pasticcera si fulgi de ciocolata Baghete cu marar si brânza aluat umplut cu telemea de vaca si marar Baigli cu nuca aluat dospit umplut cu nuca Baigli cu mac aluat dospit umplut cu mac Pogacele cu jumari aluat în straturi cu pasta de jumari si jumari crocante între Strudel cu brânza aluat foietaj umplut cu brânza de vaca si stafide Strudel cu mere aluat foietaj umplut cu mere si scortisoara Strudel cu fructe aluat foietaj umplut cu fructe de sezon (prune, piersici, etc.) |