Camere frigorifice pentru depozitarea legumelor: - Aceste camere frigorifice legume fructe refrigerare sunt construite din panou din poliuretan cu grosimile variind intre 60 mm si 80 de mm in functie de locul unde se afla.
- Temperaturi camera frigorifica legume fructe intre +4 si +8 grade Celsius.
- Instalatia frigorifica trebuie realizata in conformitate cu volumul si conditiile de pastrare al legumelor sau al fructelor.
- Imbinarea panourilor este facuta prin rupere termica, iar coltarele se inchid cu profil sanitar, de obicei CO100 si plinta.
- Avem experienta de a monta camere frigorifice in locatii situate la parter de bloc unde zgomotul sau factorul de zgomot al unitatii externe este o caracteristica importanta.
- Controlul temperaturii se face prin regulatoare Dixell sau Carel, marci reprezentate foarte bine pe piata romaneasca. Accesul la parametri este rapid si foarte usor de retinut.
- Tablourile de forta contin scheme tiparite, butoane de siguranta, dar si protectii pentru investitia dvs.
- Agregatele frigorifice pot fi L'unite Hermetique, Maneorop(Danffoss), Dorin,Frascold, Copeland sau Bitzer.
- Evaporatoarele pot fi Eco, Lu-ve sau Riva Cold, marci care la furnizor au in stoc destul de mare, iar plaja de acoperire a puterilor este foarte constanta.
|