|
| | | Cereale - fulgi de cereale | | | | | | Fulgii de secară conţin seleniul şi triptofanul (18%), fosforul (17%), magneziul (15%) şi proteinele (13%). Vitamine importante... detalii >>> | | | | | | | | Fulgii de migdale conţin antioxidanţi, multă vitamina E,- trocoferolul -, numită şi vitamina fertilităţii, cu o importantă... detalii >>> | | | | | | | | Orezul basmati are un index glicemic redus şi poate fi consumat de persoanele diabetice, deoarece nu creşte nivelul zahărului din... detalii >>> | | | | | | | | Orezul brun conţine magneziu, fier şi fosfor, vitamina B3, B1, fibre şI vitamina B6. Datorită conţinutului sau mare de fibre... detalii >>> | | | | | | | | Tărâţele de Psyllium conţin de 14 ori mai multe fibre solubile decât ovăzul, apreciat până nu demult pentru... detalii >>> | | | | | | | | |
|
|