1. CONSULTANTA de catre personal calificat in industria alimentara pentru implementarea, certificarea, mentinerea si imbunatatirea continua a urmatoarelor sisteme de management: - Sistemul de management al calitatii, in conformitate cu ISO 9001; - HACCP, in conformitate cu standardele Codex Alimentarius; - Sistemul de management al sigurantei alimentelor, in conformitate cu ISO 22000, IFS International Food Standard si BRC British Retail Consortium Global Standard; - Food Safety System Certification 22000, FSSC 22000; - Consultanta pentru intocmirea documentatiei si pentru obtinerea autorizatiilor sanitare, sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor. - Asistenta gratuita in alegerea organismului de certificare. 2. AUDIT: - audituri interne pentru evaluarea sistemului de management pentru organizatiile care nu dispun de auditori interni sau doresc efectuarea unor audituri cu obiectivitate si impartialitate; - audituri de secunda parte la furnizori, pentru organizatiile care doresc o evaluare obiectiva si impartiala a unui furnizor; - audituri de terta parte de certificare / de supraveghere / de recertificare. 3. INSTRUIRE interna a personalului in vederea cunoasterii cerintelor standardelor ISO, IFS, BRC, Codex Alimentarius, in vederea implementarii, certificarii, mentinerii si imbunatatirii continue ale acestora. 4. CERTIFICAREA oricarui domeniu de activitate pentru: Sistemul de Management al Sigurantei alimentului, Calitatii, al Mediului, SSO |