Cafea Costa Rica – San Rafael Tarrazu Cafea DecofeinizataCafea Peru Estate AA Cafeaua Costa Rica – San Rafael Tarrazu este o cafea foarte putin acida, cu o concentratie de 1,34% cofeina, aromata, poate fi o cafea desavarsita, doar daca ii acordam respectul cuvenit! Este o cafea proaspat prajita medium / ligh, este o cafea dulce, armonioasa, cu un profil floral si fructat. Aromele sunt complexe. Descoperim note fructate de caise, mar verde, lamaie, mere si un retrogust de caramel. Cafea care reveleaza tipicitatea zonei Tarrazu ! Creste la 1700 – 1900 m altitudine si are o intensitate echilibrata. Costa Rica are toate atuurile obtinerii unor cafele de exceptie , coastele umede si solul vulcanic avand o influenta remarcabila. Cafelele din Costa Rica sunt definite ca fiind cafele „mari” , prezentand aroma clasica a cafelei. Sunt cafele corpolente , cu o aciditate vioaie amintind de cea a citricelor sau a fructelor de padure. |