Bauman Grup - Montaj, renovere si reparare acoperisuri, Bucuresti Afisari: 53
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Despot Voda, Nr. 21 Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0739444440; 0800940111
-------------------------
Web: Internet
  email: office@baumangrup.ro
  site: bauman-grup.ro
  facebook: BaumanGrup/

 
Bauman Grup - detalii firma  
Detalii  

În 2012 ne-am început activitatea în constructii, pozitionându-ne diferit fata de orice alta companie din domeniu. Am adus pe piata cele mai înalte standarde, punând exigenta în serviciul clientilor nostri. Înca de pe atunci ne-am asigurat ca raspundem prompt la nevoile proprietarilor de locuinte. Cu profesionalism. Cu seriozitate. Cu încredere.Oferind servicii la cheie, am devenit partenerii celor care ne-au solicitat serviciile. Timp de 10 ani, ne-am dus mai departe misiunea: aceea de a transforma constructiile în locuinte. De la descopertarea si renovarea acoperisurilor, la implementarea celor noi, ne ocupam noi de la A la Z.

Z

Profesionalism

Z

Seriozitate

Z

Orientare spre client

 

 

Experienta

 

Suntem experti în lucrarile de acoperisuri, fatade ventilate, ferestre de mansarda, finisaje interioare si exterioare. Montam produse ale celor mai prestigioase branduri din domeniul învelitorilor: Bilka, Wetterbest, Lindab, Velux. Echipa noastra de ingineri îti poate oferi, în orice moment, consiliere si consultanta în alegerea sistemului potrivit de acoperis al locuintei tale. Mai mult, ne asiguram ca totul se monteaza cu profesionalism, oferindu-ti garantia calitatii. Fie ca îti renovezi acoperisul, fie ca montezi unul nou, noi îti suntem alaturi la fiecare pas. Exigenta ne defineste, iar confortul tau este misiunea noastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.