Construct Invelitorii Acoperisuri - Montaj si reparatii acoperisuri, Bucuresti si Ilfov Afisari: 47
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Berceni, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0736778366
-------------------------
Web: Internet
  email: info@construct-invelitoriiacoperisuri.ro
  site: construct-invelitoriiacoperisuri.ro

 
Construct Invelitorii Acoperisuri - detalii firma  
Detalii  

La Construct Învelitorii Acoperisuri, ne straduim sa oferim solutii complete si profesionale pentru toate nevoile de acoperisuri din întreaga tara. Cu o echipa de specialisti experimentati si pasionati de domeniu, va oferim servicii de înalta calitate, adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Ne mândrim cu o echipa de profesionisti

Cu ani de experienta în domeniu si cu abilitati exceptionale în realizarea acoperisurilor durabile si estetice. La Construct Învelitorii Acoperisuri, nu ne oprim niciodata din cautarea excelentei si suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si materiale, pentru a ne asigura ca clientii nostri beneficiaza întotdeauna de cele mai bune solutii. Calitatea muncii noastre este punctul nostru forte. Fiecare proiect este abordat cu atentie la detalii si respect pentru cerintele si nevoile unice ale fiecarui client.

De la proiectele rezidentiale la cele comerciale si industriale, garantam ca fiecare acoperis montat de echipa noastra este realizat cu cea mai înalta calitate si cu materiale durabile, pentru a asigura siguranta si confortul pe termen lung al clientilor nostri. Profesionalismul angajatilor nostri este o valoare fundamentala pentru noi. Echipa noastra este formata din meseriasi calificati si experimentati, care îsi desfasoara munca cu integritate si pasiune. Suntem mereu la dispozitia clientilor nostri, oferind consultanta specializata si solutii personalizate pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

La Construct Învelitorii Acoperisuri, ne propunem sa fim partenerul de încredere al clientilor nostri în realizarea proiectelor lor de acoperisuri. Fie ca este vorba despre montajul unui acoperis nou sau de reparatii si întretinere, suntem aici pentru a oferi servicii de înalta calitate, fiabile si accesibile în întreaga tara.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.