SAMBATA 220 LEI DUMINICA 200 LEI all inclusive Selectie de antreuri reci Duet de mozzarella si rosii cherry 2 bucati Rulouri de sunca cu salata de cruditati 2 bucati Mousse din ficatei de pui cu dulceata de ceapa piscata in cosulet de foietaj 50 g Rulada de cascaval cu gorgonzola, nuca si rozmarin 50 gPasta de branzeturi fine pe ardei gras 70 g Galantina de curcan cu fructe exotice 50 g Icre de crap pe rondea de lamaie 50 g Tapas cu piure de mazare si cozi de creveti 50 g Cruditati, masline 50 g Specialitatea Bucatarului Sef File de salau cu sos de capere si lamaieservit cu buchetiera de legume in aburi 200/250 g Grill File din muschi de porc Piept de pui la gratar si carnaciori speciali Garnitura de cartofi condimentati la cuptor 250 g Salata de varza alba proaspata Chifle proaspete Aranjamente de fructe pe mese Banane, portocale, mere Alune, covrigei sarati Tortul bebelusului 100 g/ Pachet de bauturi open bar Whiskey J&BMartini alb Gin Beefeater, Campari Campari Orange, Gin Tonic Vin alb - Sauvignon blanc - demisec Crama Ceptura ( sticla ) Vin rosu - Feteasca neagra - demisec Crama Ceptura ( sticla )Bere CalsbergCoca Cola, FantaKinley, Orange Juice Apa minerala si apa plata Izvorul Borsec Cafea expresso Preturile contin TVA Important: Nu se accepta formatii manelisti/manele. Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.Meniurile prezentate sunt orientative. Pentru mai multe detalii sau meniu personalizat completati formularul online aici sau sunati la 0722 527 077 |