|
| | | | | | | | Africa: continentul negru, leagănul civilizatiei, tărâmul ceaiului ne-ceai. Ceaiul roşu nu este obţinut din Camellia sinensis,... detalii >>> | | | | | | | | Gustul uşor dulceag al rooibosului este completat de portocală, nucă de cocos şi cele mai apreciate ingrediente: ghimbir, piper... detalii >>> | | | | | | | | Ceaiul rooibos – surpranumit si ceai roşu, după culoarea pe care o capătă frunzele dupa ce sunt uscate – nu conţine... detalii >>> | | | | | | | | Un ceai de trei ori roşu: roşu de la frunzele sale uscate de rooibos, roşu de la bucăţelele de rodie şi roşu de la fructele de... detalii >>> | | | | | | | | Imaginează-ţi gustul uşor dulceag, pământiu, aromat al ceaiului roşu şi atât. Fără alte ingrediente, fără alte... detalii >>> | | | | | | | | |
|
|