Carcasa, diverse taieturi anatomice, organe, subproduse si carne procesata de porc, proaspata sau congelata, ambalate conform cerintelor clientilor. Taieturi principale: Semicarcasa, Sfert anterior, Mijloc cu os, Pulpa Taieturi cu os si dezosate: Spata tenis, Spata 3D si 4D, Ceafa, Cotlet, Muschiulet, Piept (deli, A sau B) cu os sau dezosat (os smuls), Pulpa (taietura rotunda, dreapta, belgian sau parma, etc.) 3D, 4D si 5D, Rasol cu os de pulpa sau spata, etc. Coaste, oase si cartilagii: Cap de piept, Scaricica, Coaste (taietura ingusta si lata), Oase garf ceafa, Oase garf sira, Stern, Femur, Humerus, Cartilaj de piept sau lopatica, etc. Carne pentru procesare: Carne lucru din pulpa 90% si 80%, Chiulota, Carne lucru 80%, 70% si 60%, Gusa (cu sorici sau fara sorici), Carne lucru cap 80% si 70%, Fasonari (fasii) de piept fara sorici, Fleica, MDM si Baader, Slanina de pe pulpa si spata, Slanina tablii cu si fara sorici, Slanina de la ceafa, Slanina lucru tare, Slanina moale, Sorici, etc. Organe si subproduse: Picior fata si picior spate taiatura scurta, Urechi, Cap (intreg sau jumatati), Rat, Masca, Coada, Ficat, Inima, Rinichi, Limba, Creier, Diafragma, Uter, Stomac, Vezica urinara, etc |