Prezentarea cursului Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de brutar-patiser preparator produse fainoase care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului. Diploma obtinuta Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de brutar-patiser preparator produse fainoase. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene. Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului. Unitati de competenta - Comunicare si numeratie
- Asigurarea calitatii
- Dezvoltarea personala
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
- Pregatirea materiilor prime si auxiliare
- Tehnici de ambalare
- Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie
- Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie
- Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie
- Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor fainoase
- Coacerea si uscarea
Detalii despre curs Tipul cursului: calificare Cod NC: 7412.2.2 Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: invatamant minim obligatoriu Documente necesare pentru inscriere - Copie act de identitate
- Copie certificat de nastere
- Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
- Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
- Adeverinta medicala
Modalitati de plata: Plata se poate realiza sub doua forme: - In rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere
- Integral la inscriere, caz in care veti beneficia de 5% reducere.
|