Prezentarea cursului Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de bucatar care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica. Diploma obtinuta Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de bucatar. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene. Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului. Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului. Unitatile de competenta - Comunicarea la locul de munca
- Desfasurarea muncii in echipa
- Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
- Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
- Prevenirea poluarii mediului
- Intocmirea documentelor specifice
- Pregatirea antreurilor calde si reci
- Pregatirea fripturilor
- Pregatirea gustarilor calde si reci
- Pregatirea mancarurilor din carne
- Pregatirea mancarurilor din legume, orez, ouă, paste fainoase
- Pregatirea preparatelor lichide
- Prepararea dulciurilor (deserturilor)
- Prepararea fondurilor glace
- Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
- Realizarea actiunilor de supervizare si control
- Realizarea aluaturilor de baza
- Realizarea salatelor
- Realizarea sosurilor
Detalii despre curs: Tipul cursului: calificare Cod NC: 5122.2.1 Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: studii generale minime obligatorii Documente necesare pentru inscriere - Copie act de identitate
- Copie certificat de nastere
- Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
- Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
- Adeverinta medicala
Modalitati de plata: Plata se poate realiza sub doua forme: In rate egale conform contractului de formare profesionala inchei |