Prezentarea cursului Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de macelar care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului. Diploma obtinuta Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de macelar. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene. Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului. Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului. UNITATILE DE COMPETENTA - Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
- Aplicarea normelor de protectia mediului
- Organizarea activitatii proprii
- Aplicarea normelor de igiena si de siguranta a alimentelor
- Intocmirea documentelor specifice
- Preluarea animalelor pentru sacrificare
- Pregatirea animalelor pentru sacrificare
- Suprimarea vietii animalelor - prelucrarea initiala
- Prelucrarea finala a carcaselor de carne
- Ambalarea si etichetarea carnii si a subproduselor de abator
- Transportul si depozitarea carnii si a subproduselor de abator
- Valorificarea altor componente rezultate din prelucrarea finala
Detalii despre curs: Tipul cursului: calificare Cod N.C.: 7411.1.2 Durata cursului: 10 saptamaniConditii inscriere: studii generale Documente necesare pentru inscriere - Copie act de identitate
- Copie certificat de nastere
- Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
- Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
- Adeverinta medicala
Modalitati de plata: Plata se poate realiza sub doua forme: - In rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere
- Integral la inscriere, caz in care veti beneficia de 5% reducere.
|