Prezentarea cursului Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de preparator produse din carne si peste care face parte din domeniul ocupational industria alimentara. Diploma obtinuta Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului preparator produse din carne si peste. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene. Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului. Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului. Unitati de competenta - Comunicare si numeratie
- Asigurarea calitatii
- Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Conservarea carnii si a pestelui cu ajutorul frigului artificial
- Conservarea carnii si a pestelui cu ajutorul caldurii
- Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
- Prelucrarea carcaselor si a materiilor auxiliare
- Pregatirea semifabricatelor
- Fabricarea prospaturilor si a semiafumatelor
- Fabricarea afumaturilor si a specialitatilor
- Fabricarea preparatelor crude afumate si uscate
- Fabricarea semiconservelor si a conservelor din carne
- Fabricarea produselor din peste
Detalii despre curs: Tipul cursului: calificare Cod N.C.: 7411.2.1. Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: studii generale Documente necesare pentru inscriere - Copie act de identitate
- Copie certificat de nastere
- Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
- Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
- Adeverinta medicala
Modalitati de plata: Plata se poate realiza sub doua forme: - In rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere
- Integral la inscriere, caz in care veti beneficia de 5% reducere.
|