Servicii ssm-su. ISO Consulting TMC PFA Ialomita Afisari: 207
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 47
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Oituz, Nr. 10 , Tandarei, judetul Ialomita
-------------------------
Phone: Telefon
  0746227488
-------------------------
Web: Internet
  email: office@isoconsultingtmc.ro
  site: www.isoconsultingtmc.ro

 
ISO 22000 / HACCP  
Detalii  video  

ALEGETI ISO 22000 / HACCP !

In domeniul alimentar, IMPLEMENTAREA Sistemului HACCP este obligatorie, fiind impusa prin legislatia nationala si anume, prin Legea sigurantei alimentului 150/2004, Ordinul 1956/1995, respectiv prin HG 924/2005, urmarindu-se responsabilizarea tuturor celor implicati in lantul alimentar.

Sistemul HACCP reprezinta o metoda de control, cu rol preventiv in contaminarea alimentelor, fiind in sine, o metoda sistematica de analiza a proceselor alimentare pentru determinarea posibilelor riscuri si pentru identificarea si managementul Punctelor Critice de Control (PCC) pe fluxul de fabricatie, de la obtinerea materiilor prime pana la livrarea produsului finit si chiar postlivrare, cu scopul de a preveni ca alimentele nesigure sa ajunga la consumator.

Pentru respectarea legislatiei mai sus menţionata, aveti la dispozitie doua posibilitati:

  • Fie sa implementati un Sistem HACCP bazat exclusiv pe principiile HACCP stipulate in Codex Alimetarius.
  • Fie sa implementati un Sistem de Management al Sigurantei Alimentului, conform SR EN ISO 22000, sistem ce imbina principiile HACCP si normele GHP si GMP cu cerintele unui sistem de management, sau in conformitate cu alte standarde sau scheme de certificare (IFS, BRC, FSSC, etc).

Prin implementarea SH/SMSA organizatia dvs. va demonstra capabilitatea sa de controla pericolele pentru siguranţa alimentului, respectiv conformarea cu cerintele legale specifice.

Daca …

  • inca nu sunteti in posesia unei evaluari de riscuri pentru securitatea alimentului.
  • nu aveti implementate normele de buna practica de igiena (GHP).
  • nu aveti inca documentate descrierile de produse proprii, procese tehnologice, materii prime, etc .
  • si nu numai …
  • … puteti IMPLEMENTA fie un Sistem de Management al Sigurantei Alimentului, conform ISO 22000 sau un alt referential, fie doar a Sistemului HACCP, conform Codex Alimentarius.

    Implementarea Sistemului HACCP/ standardului ISO 22000, va poate aduce urmatoarele avantaje/beneficii:

    • Management performant, prin obiective.
    • Conştientizarea angajatilor cu privire la importanta asigurarii unei inocuitati adecvate a produselor alimentare.
    • Controlul sistematic al respectarii legislatiei în domeniul sigurantei alimentelor.
    • Tinerea sub control a riscurilor de contaminare a alimentelor.
    • Prevenire situatiilor de a fi nevoit sa va retrageti produsele alimetare de pe piata.
    • Reducerea riscurilor de primire de amenzi, penalitati si procese in instanta.
    • Asigurarea unui mediu sigur de depozitare si procesare a alimentelor.
    • Apreciere pozitiva, din partea institutiilor de profil, in special a celor de control in domeniu.
    • Sustinerea mai usoara a controalelor din partea autoritatilor statului (DSVSA, DSP). Etc..

    DACA DORITI SA OBŢINETI IN PLUS AVANTAJE DE GENUL:

    • IMBUNATATIREA IMAGINII în relatia cu institutiile publice, parteneri de afaceri si alte parti interesate.
    • AVANTAJ CONCURENTIAL.
    • Un plus de VALOARE, sigla si renumele organismelor de certificate/acreditare actionand ca o marca a recunoasterii calitatii organizatiei in sine.
    • Oferirea de INCREDERE si SIGURANTA a consumatorului in produsele dvs..
    • Facilitarea participarii la licitatii, uneori certificarea SMSA fiind o cerinta obligatorie.
    • Posibilitatea intrarii pe piete noi. Etc.

    ... in acest caz, veti alege si CERTIFICAREA Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului (SMSA) (ISO 22000) / Sistemul HACCP (SH).

    Sistemul de management al sigurantei alimentare (SMSA) sau Sistemul HACCP, poate fi implementat atat separat cat si in mod integrat cu alte sisteme. La implementarea integrata veti beneficia de reduceri de costuri, fata de varianta implementarii ulterioare si a altor sisteme.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video
     
    Acreditare calitate  |  Acreditare iso  |  Analiza costurilor productie  |  Analiza de caz  |  Analiza piata  |  Analiza pietei  |  Angajarea in munca  |  Apararea impotriva incendiilor   |  Asigurarea voluntara de sanatate  |  Avantaje sisteme management  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 22000  |  Certificare mediu  |  Certificare produse  |  Certificarea produselor  |  Comunicarea cu clientii  |  Consultanta calitate  |  Consultanta afaceri  |  Consultanta calitate, mediu  |  Consultanta iso 14001  |  Consultanta iso 22000  |  Consultanta iso 9001  |  Consultanta management  |  Consultanta ohsas 18001  |  Consultanta permanenta   |  Consultanta probleme mediu  |  Consultanta psi  |  Consultanta securitate  |  Consultanta ssm  |  Control cv angajati  |  Controlul intern  |  Controlul preventiv  |  Costurilor de productie  |  Curs imbunatatirea performantelor  |  Depozitare in siguranta  |  Evaluari afaceri  |  Fiselor de post   |  Gestionarea deseurilor   |  Gestionarea deseurilor periculoase  |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Imbunatatirea comunicarii   |  Imbunatatirea imaginii organizatiei   |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea certificarea sistemului de management   |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Instrument managerial  |  Intalnire de afaceri  |  Intocmire fise post  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 9001  |  Legislatia in vigoare  |  Legislatiei din domeniul sanatatii  |  Livrarea produsului   |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management mediu iso 14001  |  Management siguranta alimentelor  |  Management strategic  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul riscurilor  |  Materii prime alimentare  |  Mediul de afaceri  |  Munca temporara  |  Ohsas 18001  |  Plan afaceri  |  Post productie  |  Procesare produse alimentare  |  Produse post  |  Produsele alimentare  |  Protectie situatii urgenta  |  Recunoastere iso  |  Reducerea costurilor de productie  |  Relatia cu itm  |  Riscuri profesionale   |  Sanatate securitate ocupationale  |  Securitate si protectie  |  Securitatea alimentului  |  Servicii situatii urgenta   |  Servicii securitate  |  Servicii suplimentare  |  Serviciu special   |  Sisteme acreditare  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme gestionare  |  Sisteme haccp iso 22000  |  Sisteme management  |  Sisteme sanatate  |  Sisteme securitate  |  Sisteme tehnologice  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Varianta de alimetare   | 
    Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
    Email: Parola:
     


     
    Nume firma  
    Nume site ~ www.ghidul.ro/  
      Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
    Persoana de contact  
    Telefon  
    Email  
      * Toate campurile sunt obligatorii.  
    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.