Aldomini Absolut - Consultanta sisteme management Mogosoaia, Ilfov Afisari: 261
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 177
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. 8 Martie, Nr. 23, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0722161034; 0726205670
-------------------------
Web: Internet
  email: office@consultantaifs.ro
  site: www.consultantaifs.ro

 
HACCP  
Detalii  

Sistemul de Management al Siguranţei Alimentului - HACCP Ce este HACCP ? Analiza riscurilor prin punctele critice de control (Hazard Analysis, Critical Control Points), Sistem de Management al Siguranţei Alimentului (o abordare sistematică şi profesională), ce se bazează pe urmatoarele principii:

  • Identificarea, evaluarea  contaminanţilor potenţiali (“pericole potenţiale”) si stabilirea masurilor de preventive control;
  • Determinarea Punctelor Critice de Control (CCP)
  • Determinarea limitelor critice (valori ale anumitor parametric in punctele critice de control);
  • Stabilirea sistemului de monitorizare a punctelor critice de control;
  • Determinarea acţiunilor corective adecvate;
  • Stabilirea documentelor şi înregistrărilor adecvate;
  • Stabilirea procedurilor de verificare a eficacităţii sistemului HACCP.

De ce are nevoie de firma Dumneavoastră de HACCP?

  • Este obligatoriu din punct de vedere legal: Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului Uniunii Europene nr. 852/2004/CE.
  • Pentru a  demonstra, faţă de clienţi şi autoritati legale, că toate pericolele potenţiale sunt sub control;
  • Pentru a oferi pietei interne si externe produse sigure pentru consum;
  • Ca o recunoastere si prestigiu precum si posibilitatea de a va elimina concurenta;
  • Agreerea ca furnizor autorizat pentru clientii d-voastră;
  • Cresterea profiturilor prin eficientizarea costurilor;
  • Protejarea imaginii firmei prin prevenirea aparitiei de probleme, pentru produsele d-voastra,  datorate practicilor de lucru si igienă necorespunzatoare ale salariaţilor, ceea ce înseamnă: reclamatii, retrageri de produse, interventii ale autoritatilor legale, etc.

Continuitatea activităţii de producere a alimentelor este condiţionată în mod decisiv de restructurarea sau modernizarea unităţilor de producţie, de implementarea normelor de igiena si bune practici de lucru, precum si de implementarea sistemului HACCP, pentru producerea de alimente sigure pentru consum.

Care sunt avantajele sistemului HACCP pentru o societatea comercială:

  • Este un sistem operant de management al siguranţei alimentului
  • Este propria sa responsabilitate:
    • de a face analiză HACCP
    • de a evalua propriile pericole
    • de a determina şi asigura propriile măsuri de control
    • HACCP îi pune în alertă şi pe furnizori
    • achiziţionarea pe bază de specificaţii si controlul pericolelor;
    • HACCP te poate transforma într-un furnizor preferat
    • Încrederea meritată din partea clienţilor se câştigă datorită produselor sigure, oferite constant acestora.

Specialistii nostrii, cu experienţă in domeniul managementului  siguranţei alimentare,  vă ofera servicii de instruire si consultantă pentru implementare HACCP, conform urmatoarelor standarde:

  • Codex Alimentarius
  • ISO 22000: 2005
  • IFS International Food Standard / BRS British Retail Consortium Food Standard

Etapele de implementare sunt următoarele:

  • Audit diagnostic de igienă si bune practice de lucru, la faţa locului pentru inspectarea locaţiilor, fluxurilor tehnologice, vestiare, etc.
  • Instruirea personalului din organizaţie ( Instructaje de igiena si bune practici de lucru, Instructaje specifice HACCP,  IFS, BRC, ISO 22000 ).
  • Consultanţă in elaborarea documentelor;
  • Consultanţă in implementarea si mentinerea sistemului;
  • Evaluarea finală prin auditarea sistemului;
  • Propunere de acţiuni corective;
  • Audituri de precertificare si acţiuni corective.

Codex Alimentarius este o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude şi pentru distribuţia către consumator, prevederi în ceea ce priveşte igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare şi prezentare, metode de analiză şi prelevare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
atingerea obiectivelor stabilite  |  implementare proiecte consultanta  |  protejarea documentelor  |  Aditivi alimentari  |  Ambalaje alimentare  |  Ambalaje alimente  |  Ambalaje producatori  |  Ambalaje produse alimentare  |  Ambalaje transport  |  Ambalare alimente  |  Ambalare produse  |  Analiza cifrei afaceri  |  Analiza costurilor productie  |  Analiza de caz  |  Analiza diagnostic   |  Analiza piata  |  Analiza pietei  |  Audituri interne  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 22000  |  Certificare iso 9001  |  Certificare produse  |  Certificarea produselor  |  Certificarea sistemelor calitatii   |  Chimice produse  |  Consultanta calitate  |  Consultanta afaceri  |  Consultanta ambalaje  |  Consultanta calitate, mediu  |  Consultanta imagine  |  Consultanta iso 14001  |  Consultanta iso 22000  |  Consultanta iso 9001  |  Consultanta juridica  |  Consultanta legume fructe  |  Consultanta management  |  Consultanta manageriala  |  Consultanta ohsas 18001  |  Consultanta securitate  |  Consultanta transport  |  Controlul preventiv  |  Costurilor de productie  |  Curtea conturi standarde audit  |  Depozitare in siguranta  |  Drept comunitar  |  Efectuarea de audituri interne  |  Elemente siguranta  |  Evaluarea riscurilor potentiale  |  Evaluarea salariatilor  |  Focalizarea pe client   |  Furnizori alimente  |  Furnizori de servicii   |  Hrana animale  |  Hrana animale ferma  |  Identificarea pericolelor   |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Imbunatatirea imaginii organizatiei   |  Implementare si control  |  Implementare sisteme management  |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea certificarea sistemului de management   |  Implementarea criteriilor de calitate  |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Instruire audit  |  Instruirea in domeniul calitatii  |  Instruirea personalului  |  Instruirea personalului organizatiei  |  Instruirea salariatilor  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 9001  |  Legislatia in vigoare  |  Magazine marca  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management documente  |  Management general  |  Management mediu iso 14001  |  Management programe  |  Management siguranta alimentelor  |  Management transport  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii firmei   |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul deseurilor  |  Managementul documentelor  |  Materiale ambalare  |  Monitorizare clienti  |  Monitorizare interventii  |  Ohsas 18001  |  Pesticide  |  Petreceri 8 martie  |  Piata asigurarilor  |  Preparate alimentare  |  Prezentare firma  |  Principii de diagnostic   |  Procedurilor de control al autoritatilor  |  Procesare produse alimentare  |  Produse ecologice  |  Produse industriale  |  Produse naturale  |  Produsele alimentare  |  Protectia mediului  |  Recunoastere iso  |  Reglementarile legii   |  Regulamente interne  |  Relatii contractuale   |  Sanatate ocupationala  |  Sanatate securitate ocupationale  |  Securitate ocupationala  |  Securitate ocupationala ohsas 18001  |  Securitatea muncii  |  Servicii medicale  |  Servicii retail  |  Sistem informatii  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme haccp iso 22000  |  Sisteme management  |  Sisteme sanatate  |  Sisteme securitate  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Standardele de calitate   |  Substante chimice   |  Verificare informatii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.