Genway Romania, Electro-Service Distributie: Sisteme fotovoltaice Afisari: 96
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Tarcau, nr. 3, sectorul 3., Ramnicu Valcea
-------------------------
Phone: Telefon
  0786719400
-------------------------
Web: Internet
  email: gabriel.chiroaba@genway.ro
  site: www.genway.ro

 
Montare Panouri Fotovoltaice  
Detalii  

De ce ar trebui sa alegem panouri fotovoltaice?

Din ce in ce mai mult in ultimii ani, tendinta omenirii este aceea de a opta pentru surse de energie auxiliare, naturale, mai putin costisitoare si mai benefice pentru utilizator, dar si pentru mediul inconjurator. Energia electrica reprezinta cerinta majora a utilizatorilor, deoarece fara aceasta nu s-ar putea realiza aproape nimic din ceea ce ne inconjoara. Totusi, ca o alternativa la sistemul de energie traditional, utilizatorii aleg din ce in ce mai des solutiile bazate pe panouri fotovoltaice, care sa le garanteze energia de care au atata nevoie in realizarea taskurilor zilnice.

Ca si in cazul panourilor solare, panourile fotovoltaice folosesc lumina solara, insa nu pentru a o utiliza in cazul instalatiilor de incalzire, ci pentru a o distribui sub forma energiei electrice. Panourile fotovoltaice, denumite si celule solare, utilizeaza energia solara pe care o convertesc spre utilizarii acesteia in vederea alimentarii unei incinte cu ceea ce se numeste generic curent alternativ.

Contacteaza echipa @Genway pentru a primi o oferta personalizata si pentru a începe economisirea de bani.Este misiunea noastra sa indeplinim cele mai înalte asteptari în ceea ce priveste standardele de calitate si siguranta!https://www.genway.ro/info/oferta-sisteme-fotovoltaiceNe puteti contacta pe e-mail  office@genway.ro, sau telefonic  0216270034

De ce ar trebui sa apelam la aceasta solutie cu panouri fotovoltaice?

In cazul panourilor fotovoltaice, acestea utilizeaza lumina solara pentru functionare, iar acest lucru aduce un beneficiu imens. Soarele reprezinta cea mai puterica sursa de energie, una inepuizabila, pe care o putem exploata astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa recurgem la solutii auxiliare, costisitoare si chiar poluante. Lumina solara nu are costuri, iar acest lucru inseamna ca si energia ce va rezulta in urma procesului de captare, va fi degrevata de costuri. Este drept insa, pentru captarea energiei solare este nevoie sa investim in sistemele de panouri fotovoltaice, insa acestea, prin beneficiile pe care le ofera, devin o investitie cu adevarat pretioasa, nu atat de costisitoare pe cat ne-am imagina. Practic, in functie de dimensionarea panourilor, de necesarul estimat si de bugetul alocat se poate instala un sistem de panouri solare care sa ne respecte cerintele materiale si care sa ne ofere avantajele utilizarii unei surse de energie naturale.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi un astfel de sistem de panouri fotovoltaice este acela ca sistemul in sine are o durata mare de viata, ceea ce inseamna ca nu vor fi necesare cheltuieli insemnate in ceea ce priveste mentenanta sau modificarea acestuia. Sistemul este rezistent la conditii de expunere exterioara, indeosebi la temperaturi ridicate, deoarece practic acesta este si scopul sau. In plus sistemul este rezistent la inghet, zapada, vant si ploi, astfel incat grijile din acest punct de vedere pot fi trecute cu vederea.

Au aceste sisteme fotovoltaice dezavantaje?

Una dintre intrebarile pe care le au utilizatorii vizeaza in mod deosebit generarea de energie in cazul in care temperaturile sunt scazute, iar soarele nu isi face aparitia. Din acest punct de vedere, un sistem de panouri fotovoltaice poate stoca in acumulatori energia din zilele cu soare, eliberand-o chiar si in zilele innorate. Fireste insa, cantitatea de energie este limitata, drept pentru care acesta poate constitui un usor dezavantaj pentru zonele lipsite de soare.

Aceste sisteme fotovoltaice reprezinta viitorul

Sistemele cu panouri fotovoltaice reprezinta sursa viitorului in ceea ce priveste energia, pentru ca costurile de productie si de mentenanta sunt nule, lucru care atrage tot mai multi adepti. Un sistem prietenos cu mediul, dar si cu utilizatorii deopotriva, acesta va ajunge curand sa fie folosit din ce in ce mai des, tocmai pentru a reduce cheltuielile si pentru a spori confortul utilizatorilor.

Ce inseamna casa verde si ce legatura are cu panourile fotovoltaice?

Stiai ca energiei solare i se mai spune si energie verde? Este numita asa pentru ca nu cauzeaza niciun deranj planetei. Nu este poluanta, nu este epuizabila, este energie verde obtinuta prin convertirea energiei solare in energie electrica cu ajutorul unor sisteme de tip fotovoltaic. Nicicand nu a fost mai simplu si mai placut. Energia electrica clasica este obtinuta din diversi combustibili traditionali care, din pacate, sunt prea nocivi pentru planeta. Poluarea aerului este deja destul de ingrijoratoare acum, in momentul de fata. Daca vom continua cu vechile obiceiuri care, in mod evident, nu-i priesc planetei pe care noi suntem doar in trecere, se vor produce schimbari uriase in jurul nostru. Incalzirea globala are un nivel de accelerare peste cel estimat de specialisti si totusi nu se iau masuri concrete in diminuarea acesteia. Asa ca fii si tu cel care are o casa verde. Alege sa folosesti si tu energia verde pentru un mediu mai putin poluat, pentru o viata mai curata.

Care este durata medie de viata a panourilor fotovoltaice?

Durata medie de viata a unor sisteme fotovoltaice este destul de indelungata: aproximativ 25 de ani. De aceea, nu va trebui sa iti faci griji dupa ce faci o astfel de investitie. Nu vei risca sa nu te bucuri de noile tale sisteme fotovoltaice responsabile cu generarea de curent electric. Este posibil sa reziste si mai mult de 25 de ani, aceasta perioada este redata standard de specialisti. Vestea buna este odata achizitionate, un timp destul de indelungat nu vei avea grija lor. Panourile fotovoltaice nu trebuie sa primeasca cu tratament mai special, sa ai grija sa le intretii sau alte asemenea. Acestea sunt rezistente si la conditii meteorologice nefavorabile. De asemenea, datorita sistemului fotovoltaic foarte bine creat, te poti bucura de energie electrica in cea mai buna forma a sa. Nu vei observa diferente prea fata de energia electrica provenita de la furnizorii companiilor de energie. Panourile fotovoltaice sunt o varianta buna si de a obtine un profit, in cazul in care achizitionezi mai multe si produci mai multa energie electrica decat ai nevoie.

Pot face profit din utilizarea unor sisteme fotovoltaice?

Probabil ca te gandesti ca daca ai reusit sa scapi de grija unor facturi destul de costisitoare, ar fi de ajuns sa duci o viata linistita, dar ce ar fi daca ai avea posibilitatea sa castigi cativa banuti in plus din activitatea ta? Utilizarea sistemului fotovoltaic reprezinta intr-adevar si o responsabilitate fata de mediu, fara de poluarea care a atins cote maxime. Si, daca poti fi rasplatit pentru acest lucru, de ce sa nu incerci?

Iata cum functioneaza: daca utilizezi panouri fotovoltaice intr-un numar mult mai mare decat iti este de folos pentru locuinta ta, automat vei avea energie electrica in plus obtinuta care s-ar irosi. Pentru a nu lasa acest lucru sa se intample, poti oricand sa te afiliezi cu o companie care este dispusa sa cumpere energie electrica obtinuta prin intermediul sistemului fotovoltaic folosit de tine. Iar aceasta afiliere ti-ar aduce, bineinteles, un profit destul de insemnat cat sa iti doresti sa continui cu activitatea inceputa. Este posibila o astfel de situatie doar in cazul in care ai spatiu disponibil pentru a putea monta panourile intr-un numar cat mai mare. Vei vedea ca intr-un timp destul de scurt iti vei amortiza investitia si iti vei iubi mica ta afacere.

Care sunt diferentele intre panouri solare si panouri fotovoltaice?

In primul rand, trebuie sa te asiguri dintr-o privinta: ce nevoie ai? Folosirea unor panouri solare iti va asigura confortul termic in locuinta ta fara sa depui un efort financiar prea mare, fiind o metoda mult mai inovativa. Bineinteles, investitia va avea costuri destul de mari, insa cu timpul le vei putea amortica si te vei putea bucura de beneficiile asigurarii unui camin calduros printr-o metoda care sa nu fie poluanta si costisitoare. In cel de-al doilea caz, panourile fotovoltaice sunt responsabile cu obtinerea de curent electric in locuinta ta. Intrebuintarile acestor doua sisteme sunt diferite: unele (panouri solare) se preocupa cu confortul termic, in timp ce altele (panouri fotovoltaice) se preocupa cu producerea energiei electrice in toata perioada folosirii lor. Acum ca s-a lamurit si acest aspect, iti va fi cu siguranta mult mai usor sa achizitionezi ceea ce iti trebuie pentru a-ti pune locuinta la punct.

Este grea instalarea acestor sisteme de tip fotovoltaic?

Cu siguranta nu. Instalarea acestora este chiar facila, daca urmaresti cu atentie un ghid video in care sa iti fie explicati clar toti pasii, vei observa ca nu este nimic care sa iti puna piedici. Insa, pentru o siguranta si mai mare, mai ales daca nu esti cel mai priceput cand vine vorba de panourile fotovoltaice, opteaza sa ceri ajutorul unor specialisti care sunt obisnuiti cu o astfel de activitate. Vei scapa de un stres in plus si fiind si persoane calificate in acest domeniu, le mai poti adresa intrebari din cand in cand despre eventualele curiozitati. Odata instalate bine, acestea vor functiona fara nicio problema fara incetare, generandu-ti energia electrica de care ai nevoie in locuinta ta. Panourile de tip fotovoltaic sunt varianta cea mai buna pentru tine daca locuiesti la casa si ai o curte spatioasa in care sa le plasezi. De asemenea, aceste produse iti vor aduce schimbarea de care ai nevoie.

Este grav nivelul de poluare din lume? Putem schimba acest lucru?

Tot pe site vei observa ca sunt informatii detaliate in legatura cu acest aspect, insa pentru a prezenta pe scurt situatia si pentru a raspunde la aceasta intrebare, adevarul este ca poluarea atinge cote destul de inalte. Utilizarea simultana a multor fabrici care produc fum toxic si nociv ne-au adus in acest punct. In punctul in care sa resursele de apa potabila (care este epuizabila) sa fie puse in pericol.

Mica descriere a situatiei actuale a lumii in ceea ce priveste poluarea si incalzirea globala

Iata o mica infatisare a situatiei: fumul dens si nociv provocat de la fabricile care functioneaza in acelasi timp este eliberat in aer, aerul pe care il respiram cu totii. Acesta subtiaza tot mai mult stratul de ozon, permitand caldurii soarelui sa patrunda pe planeta cu o intensitate mult mai mare. Practic, noi indepartam acel baraj pe care il avem impotriva intensitatii soarelui mult mai repede decat ar trebui, provocand astfel mari dezastre. Temperatura se modifica constant si cu o viteza mult mai mare decat cea estimata de specialisti. Poate ca daca se mentioneaza cresterea temperaturii cu cateva grade, nu suna atat de dezastruos pe cat pare, insa, daca stam sa privim in adancime, lucrurile sunt mult mai ingrijoratoare. Specialistii au estimat o crestere a temperaturii de un grad in perioada 1880-2000, ceea ce este destul de mult. Acest grad trebuia sa fie distribuit pe o distanta de o suta de ani. Acum, pentru anul 2100 se estimeaza o crestere a temperaturii cu 4 grade Celsius, lucru ce va duce la disparitia multor specii de animale, la topirea calotelor glaciare in apa sarata a oceanelor.

Adevarul, desi ingrijorator, poate fi schimbat

Adevarul, din pacate, este mult mai profund, mult mai ingrijorator, dar daca reusim sa intelegem cu totii gravitatea situatiei si sa intelegem ca de noi depinde sa incetinim acest ritm alert al incalzirii globale, cu siguranta vom lasa in urma noastra un loc mult mai bun. Daca alegem sa achizitionam panourile fotovoltaice pentru redarea energiei electrice in casa noastra in loc de folosirea metodei clasice care este mult mai nociva, atunci am inteles gravitatea situatiei si actionam. Daca alegem sa folosim panouri solare in loc de metodele traditionale de incalzire si sa fim mai atenti putin la mediul inconjurator, inseamna ca devenim din ce in ce mai constienti de situatia in care ne aflam. Si alegem sa nu stam cu mainile in san si sa privim cum totul din jurul nostru se pierde.

Cum pot obtine aceste instalatii fotovoltaice?

Este simplu. Ne poti gasi la telefon sau ne poti trimite mail gasesti informatii detaliate in pagina de Contact Genway. Personalul nostru va prelua apelul sau mailul tau si te va ajuta. De asemenea, pe site-ul nostru gasesti informatii clare despre toate produsele, despre taxele impuse, astfel ca nimic nu te va surprinde neplacut.

Concluzie

Prin urmare, opteaza sa achizitionezi si tu panouri fotovoltaice si arata ca iti pasa de mediul inconjurator. In plus, vei avea si tu de castigat cu trecerea timpului, datorita acestor investitii foarte bine facute.Verifica oferta noastra in pagina speciala->https://www.genway.ro/info/oferta-sisteme-fotovoltaice

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
asistenta sociala   |  energia qi  |  genway  |  instalatii panouri solare   |  sisteme interfoane  |  video interfoane  |  Accesorii acoperis  |  Accesorii de prindere   |  Accesorii tabla  |  Accesul in imobil  |  Activitate principala  |  Activitati comerciale  |  Activitati de proiectare  |  Acumulatori telefon  |  Alarma casa  |  Alarma efractie  |  Alarma imobil  |  Alarmare efractie  |  Alarme apartament  |  Alarme efractie  |  Alarme efractie si incendiu  |  Alarme wireless  |  Alimentarii cu curent electric   |  Amortizoare hidraulice  |  Amortizoare usa  |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Animale de companie  |  Ansambluri rezidentiale  |  Apa potabila  |  Asistenta executie  |  Automatizari casnice  |  Automatizari instalatii electrice  |  Automatizari porti  |  Box echipamente  |  Calitatea energiei electrice anre  |  Camere video  |  Camere video ip  |  Cartela culori  |  Cartele acces  |  Case la cheie  |  Case rezidentiale  |  Celule electrice  |  Certificare iso  |  Certificare iso 14001  |  Certificare iso 9001  |  Certificat calitate  |  Certificat mediu  |  Chei hidraulice   |  Cheltuieli cu personalul  |  Cladiri birouri  |  Combustibil incalzirea locuintei  |  Companie animale  |  Control tensiune  |  Costuri mentenanta  |  Costurile incalzirii   |  Curatari cosuri fum  |  Curent aer  |  Curent constant  |  Curenti slabi  |  Cursuri cu angajatii  |  Cursuri informatica  |  Depozitare in siguranta  |  Design birouri  |  Design duplex  |  Design interior  |  Design produs  |  Design scari  |  Detalii de executie  |  Detalii tehnice  |  Diferentele de temperatura  |  Dispozitive de acces   |  Distribuitor in romania  |  Drept financiar   |  Durata montajului  |  Echipa specialisti  |  Echipamente audio  |  Echipamente automatizari  |  Echipamente conferinte  |  Echipamente electrice  |  Echipamente lucru  |  Echipamente si dotari  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente supraveghere video  |  Echipamente termice proiectare  |  Echipamente termice reparatii  |  Economisirea timpului   |  Elemente legatura  |  Elemente siguranta  |  Energie si bani  |  Energie solara  |  Expunere la soare  |  Gama de lucrari executate  |  Grade celsius  |  Implementare si control  |  Incalzire solara  |  Incalzirea electrica  |  Instalare echipamente termice  |  Instalare sisteme curenti slabi  |  Instalare sisteme securitate  |  Instalatii casnice reparatii  |  Instalatii curenti slabi  |  Instalatii electrice proiectare  |  Instalatii electrice reparatii  |  Instalatii electrice service  |  Instalatii energie solara  |  Instalatii fotovoltaice  |  Instalatii iluminat  |  Instalatii iluminat siguranta  |  Instalatii iluminat spatii comerciale  |  Instalatii incalzire  |  Instalatii sanitare proiectare  |  Instalatii sanitare reparatii  |  Instalatii sanitare, proiectare si executie  |  Instalatii solare  |  Instalatii termice  |  Instalatii termice reparatii  |  Instalatori produse electrice  |  Interfoane audio  |  Iso 14001  |  Iso 2001  |  Iso 9001  |  Lucrari instalatii electrice  |  Lucrari instalatii sanitare  |  Lucrari si servicii  |  Materiale auxiliare  |  Materiale electrice  |  Materiale traditionale  |  Mentenanta speciala   |  Mod de viata  |  Montaj standard   |  Nivelul de lumina   |  Panouri acoperis  |  Panouri electrice  |  Panouri fotovoltaice  |  Panouri incalzire  |  Panouri pentru acoperis  |  Panouri solare  |  Panouri solare fotovoltaice  |  Panouri video si audio   |  Perioada medie   |  Porti acces  |  Portul constanta   |  Prezentare firma  |  Prima casa  |  Produse casa  |  Produse electrice  |  Produse naturale  |  Produse post  |  Produse sisteme securitate  |  Proiectare instalatii  |  Proiectare instalatii iluminat  |  Proiectare sisteme curenti slabi  |  Proiectare sisteme securitate  |  Proiectare spatii comerciale  |  Proiecte sedii firma  |  Proiecte spatii comerciale  |  Proiecte tehnice  |  Reduce temperatura  |  Relatii de munca   |  Reparatii electrice  |  Reparatii electronice  |  Retele electrice  |  Retele electrice curenti slabi  |  Retele electrice reparatii  |  Retele video reparatii  |  Scari interior  |  Seminarii si conferinte  |  Service echipamente termice  |  Service instalatii a/c  |  Service instalatii electrice  |  Service instalatii iluminat  |  Service instalatii termice  |  Service sisteme securitate  |  Service sisteme supraveghere  |  Servicii asistenta sociala  |  Servicii comunicare  |  Servicii de reparatii  |  Servicii depozitare  |  Servicii securitate  |  Sigurante fuzibile  |  Sine de trecere  |  Sistem de alarmare  |  Sistem informatii  |  Sistem solar  |  Sisteme acces  |  Sisteme alarma  |  Sisteme alarmare  |  Sisteme automatizari  |  Sisteme auxiliare instalatii  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme comunicatie duplex  |  Sisteme control acces reparatii  |  Sisteme curenti slabi  |  Sisteme de alarma si supraveghere video   |  Sisteme de interfonie  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme detectie efractie  |  Sisteme electronice control  |  Sisteme electronice de securitate  |  Sisteme electronice securitate  |  Sisteme expunere  |  Sisteme fotovoltaice  |  Sisteme geamuri  |  Sisteme iluminat  |  Sisteme incalzire  |  Sisteme incalzire solara apa  |  Sisteme interfonie  |  Sisteme interfonie reparatii service  |  Sisteme prezentare  |  Sisteme racordare  |  Sisteme securitate  |  Sisteme solare  |  Sisteme supraveghere audio  |  Sisteme supraveghere reparatii  |  Sisteme supraveghere video  |  Sisteme video interfonie  |  Sisteme videointerfonie  |  Sisteme videointerfonie service  |  Sisteme wireless  |  Sistemele achizitionate  |  Site personalizat  |  Solar dus  |  Solutii incalzire  |  Spatii de birouri  |  Spatii de depozitare  |  Spatii depozitare  |  Spatiu de energie  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Standardele de calitate   |  Standardele de viata  |  Supraveghere executie proiect  |  Supraveghere persoane  |  Supraveghere video si audio  |  Supraveghere video sisteme  |  Sursa energie  |  Sursa de curent   |  Surse energie  |  Surse lumina  |  Tehnici comunicare  |  Tehnologii iluminat  |  Tehnologii mediu  |  Temperatura de lucru  |  Temperaturi ridicate  |  Temperaturi scazute  |  Tensiune de lucru  |  Tigla ceramica  |  Toata suprafata  |  Tratament cu ozon  |  Usa interior  |  Usi securizate  |  Usi senzori supraveghere  |  Usi siguranta  |  Varianta standard  |  Video interfoane  |  Viteza de aer  |  Wireless sisteme  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.