Bufet rece Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf, cascaval de capra – 150 g Bufet cald Mititei – 2 buc Piept de pui la gratar cu sos de lamaie – 80 g Tochitura moldoveneasca la ceaun cu mamaliga – 90 g / 70 g Pastrama de porc la gratar – 80 g Legume la gratar: vinete, dovlecei, ciuperci, ardei gras rosu, ardei gras galben – 80 g Salate Platou de cruditati: rosii, castraveti, ardei gras rosu, ardei gras galben, ceapa verde – 75 g Salata de muraturi asortate – 75 g Salata de vinete – 75 g Desert Mini placinta cu branza dulce si stafide – 60 g Mini placinta cu mere – 60 g Mini frigarui de fructe proaspete – 60 g ALEGE MENIUL MENIUL HAIDUCULUI - MINIM 20 PERS Bufet rece Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g Bufet cald Mititei – 2 buc Rulada de pui cu bacon si gogosar – 70 g Coaste de porc marinate la jaratic – 80 g Frigarui haiducesti – 80 g Ceafa de porc la gratar marinata – 100 g Garnituri Sote de baby morcov cu susan – 80 g Cartofi noi la cuptor cu rozmarin – 80 g Legume la gratar: vinete, dovlecei, ciuperci, ardei gras – 80 g Salate Salata asortata de vara – 75 g Salata asortata de muraturi – 75 g Salata de vinete – 75 g Zacusca de casa – 60 g Desert Mini placinta cu mere si nuci – 60 g Mini placinta cu dovleac – 60 g ALEGE MENIUL MENIU TRADITIONAL - MINIM 20 PERS Bufet rece Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g Platou de mezeluri: sunculita taraneasca, salam de sibiu, piept de pui afumat, pastrama de vitel, muschiulet de porc afumat – 120 g Bufet cald Mititei – 2 buc Piept de pui la gratar – 80 g Cotlet de porc la gratar cu marinata romaneasca – 100 g Carnaciori de casa la gratar – 80 g Pasrama de berbecut la gratar cu ceapa verde – 80 g Garnituri Legume la gratar: ciuperci, vinete, dovlecei, ardei gras – 75 g Cartofi copti in jar cu mula de branza si marar – 100 g Ciuperci la cuptor umplute cu sunca si branza – 75 g Salate Platou de legume asortate: rosii, castraveti, ardei gras rosu, ardei gras galben, ceapa verde – 75 g Salata de vinete – 75 g Salata de muraturi asortata – 70 g Zacusca de casa – 60 g Salata greceasca – 75 g Desert Mini prajitura cu iaurt – 50 g Mini placinta bucovineana cu branza – 50 g Mini strudel cu dovleac – 50 g ALEGE MENIUL MENIU PICNIC MIX - MINIM 20 PERS Bufet rece Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g Bufet cald Curcan umplut – 60 g Berbecut la protap – 80 g Rulada de pui cu spanac si rosii uscate – 60 g Muschiulet de porc impanat – 60 g Pastrav cu crengute de brad in folie – 120 g Carnati proaspeti marinati in stil grecesc – 75 g Muschi de vita la gratar cu sos porto – 75 g Garnituri Orez salbatic cu legume – 60 g Ciuperci umplute cu gorgonzola – 60 g Cartofi la cuptor cu ierburi provence – 80 g Legume la gratar marinate in aceto modena – 75 g Salate Salata greceasca – 75 g Salata asortata de muraturi – 75 g Salata de vinete – 70 g Zacusca de casa – 60 g Baghete de legume proaspete: (morcov, telina apio, ardei gras) cu sos de lamaie – 50 g Desert Mini tarte cu mere caramelizate – 50 g Mini cheese cake – 50 g Mini prajitura cu ciocolata si alune – 50 g Mini frigarui de fructe proaspete – 60 g ALEGE MENIUL MENIU BBQ TEX - MEX - MINIM 20 PERS Meniu Burger Kai Burger Black Burger Smoky Burger Chicken Burger Classic Burger Halloumi Burger Cartofi Dipper Fries – 150 g Meniu Tex – Mex Quesadilla de pui Quesadilla de ciuperci si rosii uscate Guacamole Nachos Sos BBQ / Sos Sweet Chilli Cartofi Wedges |