Acoperisuri Noi - Montaj, reparatii si hidroizolatii acoperisuri, Bucuresti & Ifov Afisari: 74
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Decebal, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0757775539
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@acoperisurinoi.ro
  site: www.acoperisurinoi.ro

 
Acoperisuri Noi - detalii firma  
Detalii  

Firma de Reparatii si Montaj Acoperisuri Bucuresti - Ilfov

Cu siguranta stiti ca un acoperis de calitate este esential pentru o locuinta.

Suntem o companie specializata in reparatii si montaj de acoperisuri, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Fie ca aveti nevoie de reparatii la acoperisul casei dumneavoastra sau de instalarea unui acoperis nou, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie.

Utilizam materiale de calitate si tehnici moderne pentru a va asigura ca acoperisul dumneavoastra va fi durabil si rezistent la conditiile meteo extreme. Contactati-ne acum pentru o evaluare gratuita a acoperisului dumneavoastra!

Suntem o companie specializata în oferirea de servicii de reparatii si montaj acoperisuri, cu o experienta vasta în domeniu. De-a lungul timpului, ne-am perfectionat si ne-am adaptat nevoilor clientilor nostri, pentru a oferi cele mai bune solutii în materie de acoperisuri.

Având la baza o echipa de specialisti, ne propunem sa punem la dispozitia clientilor nostri servicii profesionale si de calitate superioara. În acest sens, oferim o gama variata de servicii, printre care:

Reparatii acoperisuri

Suntem specializati in reparatia acoperisurilor deteriorate, pentru a preveni infiltratiile de apa si a asigura confortul locuintei dumneavoastra.

Montaj acoperisuri

Oferim servicii complete de montaj acoperisuri, asigurandu-ne ca lucrarea este realizata cu atentie si profesionalism pentru a va oferi un acoperis durabil si rezistent la intemperii.

Inlocuirea elementelor deteriorate

Oferim servicii de inlocuire a elementelor deteriorate ale acoperisurilor, asigurand astfel protectia si durabilitatea acestora pentru o perioada mai indelungata.

Firma Nr.1 la capitolul Reparatii 

Suntem foarte atenti la nevoile clientilor nostri si ne dorim sa oferim cele mai bune solutii în materie de acoperisuri. De aceea, lucram cu cele mai bune materiale si cu echipamente de ultima generatie, pentru a ne asigura ca proiectul dumneavoastra este realizat cu profesionalism si calitate.

 

  • Consultanta Detaliata si Orientare Profesionala
  • Evaluare Riguroasa a Necesitatilor Specifice
  • Abordare Responsiva la Proiecte de Restaurare si Renovare
  • Reactie Rapida la Reparatii si Interventii

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.