Acoperisuri Noi - Montaj, reparatii si hidroizolatii acoperisuri, Bucuresti & Ifov Afisari: 74
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Decebal, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0757775539
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@acoperisurinoi.ro
  site: www.acoperisurinoi.ro

 
Reparatii acoperisuri  
Detalii  

Acoperisul este o componenta importanta a casei tale, protejandu-te de intemperii si de alte conditii meteo neprielnice. Este, prin urmare, esential sa ai un acoperis bine intretinut si sa-l repari prompt in cazul in care intampini probleme.

In acest sens, firma noastra de acoperisuri din Bucuresti si Ilfov ofera servicii complete de reparatii acoperisuri la preturi avantajoase. Oferim o gama variata de servicii, cum ar fi reparatii la tigla, tabla, terase si hidroizolatii. Comercializam de asemenea tigla si tabla pentru acoperisuri de la cele mai bune marci, garantand astfel calitatea materialelor folosite in reparatii.

Doar in Bucuresti - Ilfov

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru reparatii acoperisuri in Bucuresti si Ilfov, suntem alegerea ideala pentru tine.

Echipa noastra de experti iti poate oferi servicii de calitate superioara, la preturi competitive, folosind cele mai bune materiale. Cu o vasta experienta in comercializarea, montajul si repararea acoperisurilor, iti garantam ca vei beneficia de cele mai bune solutii pentru problemele tale.

In plus, suntem mereu disponibili si putem asigura o interventie imediata, indiferent de cat de grava este situatia ta.Alege sa lucrezi cu noi si vei primi servicii personalizate, de inalta calitate, care sa iti asigure un acoperis functional si estetic.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.