Alternative Home Energy - Montaj, mentenenta sisteme fotovoltaice Afisari: 13
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 11A, Sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0722449229; 0726301411;
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alternative-energy.ro
  site: www.alternative-energy.ro

 
Despre noi  
Detalii  

Noi suntem Alternative Home Energy si credem cu tarie ca daca lucrurile sunt facute cu pasiune si atentie la detalii, se poate realiza o treaba extraordinara. Suntem mândri de faptul ca putem oferi servicii personalizate si o atentie speciala fiecarui client.

În fiecare proiect pe care îl preluam, ne straduim sa îti depasim mereu asteptarile. Ne preocupam de fiecare detaliu, de la alegerea celor mai bune panouri fotovoltaice pâna la instalarea lor cu precizie si într-un timp cât mai scurt.

Suntem în pas cu cele mai noi tehnologii în domeniul energiei solare si lucram cu furnizori de încredere pentru a va oferi cele mai bune solutii fotovoltaice de pe piata.

De asemenea, suntem mereu bucurosi sa îti oferim consultanta si sa raspundem întrebarilor tale.

Nu vindem doar panouri fotovoltaice, ci construim relatii pe termen lung cu clientii nostri.

Te invitam sa ne contactezi pentru o evaluare gratuita si o discutie deschisa si relaxata despre nevoile tale energetice.

 

Competenta

Avem o o echipa inimoasa si bine instruita, îti asiguram astfel cele mai eficiente solutii în domeniul energiei regenerabile.
 

Calitate la preturi avantajoase

Ne concentram asupra calitatii si a produselor de buna calitate, kiturile fotovoltaice pe care le oferim sunt durabile, eficiente dar si la preturile accesibile.
 

Solutii personalizate

Întelegem ca fiecare proiect este unic, solutiile noastre de energie solara sunt personalizate si adaptate cerintelor tale.
 

Parteneriate cu branduri de încredere

Lucram cu branduri de încredere din industria energiei regenerabile, montam numai produse si echipamete de calitate si cu garantii solide.
 

Servicii complete

Oferim servicii complete, de la evaluarea initiala si proiectare, pâna la instalare si obtinerea statului de prosumator.
 

Mentenanta gratuita

Oferim asistenta post-vânzare gratuit timp de 1 an pentru a te asigura ca sistemul fotovoltaic functioneaza în parametri optimi si tu esti pe deplin multumit de investitie.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.