Alternative Home Energy - Montaj, mentenenta sisteme fotovoltaice Afisari: 13
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 11A, Sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0722449229; 0726301411;
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alternative-energy.ro
  site: www.alternative-energy.ro

 
Compensare cantitativa  
Detalii  

Începând cu 1 mai 2022 s-a dat unda verde pentru compensarea energiei electrice produsa si livrata în reteaua nationala. Astfel, cantitatea de energie activa injectata în retea se compenseaza cu cantitatea de energie activa consumata din retea, raportul fiind de 1:1.

Cum stii de ce sistem ai nevoie

Calculeaza consumul de energie actual al afacerii
Primul pas în determinarea sistemului fotovoltaic optim pentru afacerea ta este sa calculezi câta energie electrica consuma în medie afacerea lunar/anual în kilowati-ora (kWh). Analizeaza facturile de energie electrica si identifica consumul mediu lunar sau anual.

Proiecteaza pentru viitor
Gândeste-te si la evolutia consumului în timp. Ia în considerare planurile pentru extinderea afacerii sau pentru adaugarea de echipamente care necesita mai multa energie, cum ar fi masini sau echipamente industriale. Proiectând pentru viitor, vei asigura ca sistemul fotovoltaic ales va putea face fata cerintelor crescânde de energie.

Determina capacitatea sistemului
Pe baza consumului anual estimat si luând în considerare evolutia viitoare a consumului, este momentul sa dimensionezi sistemul fotovoltaic corespunzator pentru a acoperi necesarul energetic necesar.

Daca ai nevoie de asistenta sau informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta sa faci o tranzitie de succes catre energie solara si a reduce costurile tale energetice.

 
 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.