Althera Evalcov - centru de calificare Brasov Afisari: 102
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Grivitei, nr. 22, Bucuresti, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0742033972
-------------------------
Web: Internet
  email: office@althera.ro
  site: www.althera.ro
  facebook: calificare.althera/

 
Brutar  
Detalii  

Certificat acreditat ANC (diploma) – Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Programul de evaluare reprezinta cea mai rapida modalitate prin care persoanele pot obtine o calificare în conditiile în care au deja experienta în domeniu dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesionala.

DESCRIEREA CALIFICARII:

Ocupatia se aplica lucratorilor care îsi desfasoara activitatea în unitatile de panificatie, specializate în fabricarea diferitelor tipuri de produse de panificatie.

Ocupatia presupune o sfera larga de competente, având în vedere gama variata a produselor de panificatie, precum si a tehnologiilor specifice fiecarui sortiment în parte. Unitatile de competenta fundamentale: comunicarea la locul de munca si lucrul în echipa sunt indispensabile în vederea desfasurarii activitatii în conditii optime.  Alaturi de acestea, competentele generale vin sa completeze profilul ocupatiei de brutar, care trebuie sa lucreze  cu respectarea normelor de securitate si sanatate în munca, a normelor de protectie a mediului si, nu în ultimul rând, a normelor de igiena si siguranta a alimentelor.

Organizarea activitatii proprii precum si întocmirea documentelor specifice sunt competente care sunt necesare ocupatiei de  brutar în vederea eficientizarii activitatii.  Competente specifice ocupatiei: receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime si a auxiliare, depozitarea si transportul materiilor prime, auxiliare si a produselor finite de panificatie, pregatirea materiilor prime si auxiliare, framântarea aluatului, urmarirea fermentarii si prelucrarii aluatului, coacerea semifabricatelor, pregatirea produselor pentru depozitare sunt cele care vor concura la realizarea unor produse finite de panificatie de calitate corespunzatoare. Activitatea se poate desfasura atât în cadrul unitatilor complet automatizate cât si în cadrul unitatilor neautomatizate, cunostintele si deprinderile fiind corespunzator evaluate. Fabricarea produselor de panificatie implica utilizarea utilajelor si echipamentelor specifice pentru obtinerea diferitelor tipuri de produse. De aceea, pe lânga cunostintele de tehnologia panificatiei, ocupatia presupune si capacitatea de exploatare, utilizare si întretinere a utilajelor si echipamentelor specifice ocupatiei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Accident de munca  |  Alimentare online  |  Alimentatie publica  |  Alimentatie publica cursuri  |  Bauturi online  |  Certificare produse  |  Certificat calitate  |  Certificatele de competenta   |  Cod electronic  |  Comunicarea cu clientii  |  Conventiei de la haga  |  Cosmetice hoteliere  |  Cuptoare microunde  |  Curs lucrator comert  |  Curs ospatar  |  Cursuri profesori   |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de calificare in meseria  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri gestiune  |  Cursuri igiena  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri lucrator comert  |  Cursuri online  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri turism  |  Cutite alimentare  |  Depozitare in siguranta  |  Diploma recunoscuta national   |  Formare profesionala  |  Locul de munca  |  Masini amestecat  |  Masini formare  |  Masini tocat  |  Masini unelte  |  Materiale auxiliare  |  Nivelul de formare  |  Organele competente  |  Platouri preparate culinare  |  Preparate alimentare  |  Preparate culinare  |  Preparatele culinare  |  Prezentarea cadrului general  |  Procedurile cosmetice  |  Produse de panificatie  |  Produse finite  |  Produse hoteliere  |  Produse igiena personala  |  Produse panificatie  |  Produsele alimentare  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Retete preparate  |  Securitate si protectie  |  Siguranta exploatare  |  Siguranta in utilizare  |  Studii consumatori  |  Tehnici comunicare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.