OSPATAR (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie - Cod C.O.R./N.C.: 512321
- Durata: 720 ore
- Acreditat: ACREDITAT
LOCATIE CURSURI: pentru grupuri de 15 persoane, organizam cursuri în judetul dvs. MODALITATI DE ÎNSCRIERE: Înscrierea participantilor se poate face electronic la adresa de e-mail: office@althera.ro sau online, competând formularul de mai sus, cu mentionarea cursului pentru care optati si un numar de telefon de contact. Cursurile se adreseaza persoanelor care vor sa învete o meserie, în timp ce evaluarea competentelor - examenele (butonul CALIFICARI AUTORIZATE) se adreseaza acelor persoane care au deja experienta în munca sau cunosc meseria si urmaresc, în principal, obtinerea urgenta al unui certificat recunoscut care sa le ateste competentele. Ospatar (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie Tip curs: curs de calificare nivel 2. COD COR: 512321 Nivel studii: învatamânt obligatoriu (10 clase) si calificare profesionala prin învatamânt profesional – scoala profesionala sau programe de formare profesionala în sistemul de formare profesionala a adultilor. Pret: Contactati Centrul pentru taxe si calendar de desfasurare cursuri Descrire curs: Cursul de calificare de nivel 2 – Ospatar (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie – face parte din domeniul de pregatire Turism si alimentatie publica. Chelnerul (ospatarul) asigura servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publica. Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmareste este satisfacerea momentana a consumatorului, iar obiectivul maxim este sa-l convinga pe acesta ca, de fiecare data când va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa în planul ridicat al încasarilor si în afluxul consumatorilor. În activitatea sa, chelnerul foloseste diverse materiale auxiliare: servet, bloc-notes, creion, chibrit, lista de preparate si bauturi etc. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, vesela, pahare, sticle, platouri, masute pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori si diverse alte obiecte ce vor avea ca rezultat multumirea clinetului. Prin participarea la un curs de calificare de ospatar, în functie de specificul restaurantului si clasa acestuia, vei învata tehnici de servire si de comunicare, astfel încât clientul sa fie pe deplin multumit. |