Althera Evalcov - centru de calificare Brasov Afisari: 102
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Grivitei, nr. 22, Bucuresti, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0742033972
-------------------------
Web: Internet
  email: office@althera.ro
  site: www.althera.ro
  facebook: calificare.althera/

 
OSPATAR (chelner) - vanzator in unitati de aliment  
Detalii  

OSPATAR (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie

  • Cod C.O.R./N.C.: 512321
  • Durata: 720 ore
  • Acreditat: ACREDITAT

LOCATIE CURSURI: pentru grupuri de 15 persoane, organizam cursuri în judetul dvs.

MODALITATI DE ÎNSCRIERE: Înscrierea participantilor se poate face electronic la adresa de e-mail: office@althera.ro sau online, competând formularul de mai sus, cu mentionarea cursului pentru care optati si un numar de telefon de contact.

Cursurile se adreseaza persoanelor care vor sa învete o meserie, în timp ce evaluarea competentelor - examenele (butonul CALIFICARI AUTORIZATE) se adreseaza acelor persoane care au deja experienta în munca sau cunosc meseria si urmaresc, în principal, obtinerea urgenta al unui certificat recunoscut care sa le ateste competentele.

Ospatar (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie

Tip curs: curs de calificare nivel 2.

COD COR:  512321

Nivel studii: învatamânt obligatoriu (10 clase) si calificare profesionala prin învatamânt profesional – scoala profesionala sau programe de formare profesionala în sistemul de formare profesionala a adultilor.

Pret: Contactati Centrul pentru taxe si calendar de desfasurare cursuri

Descrire curs:

Cursul de calificare de nivel 2 – Ospatar (chelner) – vânzator în unitati de alimentatie – face parte din domeniul de pregatire Turism si alimentatie publica.

Chelnerul (ospatarul) asigura servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publica.

Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmareste este satisfacerea momentana a consumatorului, iar obiectivul maxim este sa-l convinga pe acesta ca, de fiecare data când va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa în planul ridicat al încasarilor si în afluxul consumatorilor.

În activitatea sa, chelnerul foloseste diverse materiale auxiliare: servet, bloc-notes, creion, chibrit, lista de preparate si bauturi etc. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, vesela, pahare, sticle, platouri, masute pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori si diverse alte obiecte ce vor avea ca rezultat multumirea clinetului.

Prin participarea la un curs de calificare de ospatar, în functie de specificul restaurantului si clasa acestuia, vei învata tehnici de servire si de comunicare, astfel încât clientul sa fie pe deplin multumit.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Accident de munca  |  Alimentare online  |  Alimentatie publica  |  Alimentatie publica cursuri  |  Bauturi online  |  Certificare produse  |  Certificat calitate  |  Certificatele de competenta   |  Cod electronic  |  Comunicarea cu clientii  |  Conventiei de la haga  |  Cosmetice hoteliere  |  Cuptoare microunde  |  Curs lucrator comert  |  Curs ospatar  |  Cursuri profesori   |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de calificare in meseria  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri gestiune  |  Cursuri igiena  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri lucrator comert  |  Cursuri online  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri turism  |  Cutite alimentare  |  Depozitare in siguranta  |  Diploma recunoscuta national   |  Formare profesionala  |  Locul de munca  |  Masini amestecat  |  Masini formare  |  Masini tocat  |  Masini unelte  |  Materiale auxiliare  |  Nivelul de formare  |  Organele competente  |  Platouri preparate culinare  |  Preparate alimentare  |  Preparate culinare  |  Preparatele culinare  |  Prezentarea cadrului general  |  Procedurile cosmetice  |  Produse de panificatie  |  Produse finite  |  Produse hoteliere  |  Produse igiena personala  |  Produse panificatie  |  Produsele alimentare  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Retete preparate  |  Securitate si protectie  |  Siguranta exploatare  |  Siguranta in utilizare  |  Studii consumatori  |  Tehnici comunicare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.