Althera Evalcov - centru de calificare Brasov Afisari: 102
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Grivitei, nr. 22, Bucuresti, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0742033972
-------------------------
Web: Internet
  email: office@althera.ro
  site: www.althera.ro
  facebook: calificare.althera/

 
Bucatar  
Detalii  video  

Certificat acreditat ANC (diploma) – Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Programul de evaluare reprezinta cea mai rapida modalitate prin care persoanele pot obtine o calificare în conditiile în care au deja experienta în domeniu dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesionala.

DESCRIEREA CALIFICARII

Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le  amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de  amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

 DESCRIEREA PROGRAMULUI DE EVALUARE 

Programul de evaluare BUCATAR reprezinta cea mai rapida modalitate prin care persoanele pot obtine o calificare în conditiile în care au deja experienta în domeniu dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesionala.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video
 
lucrul in echipa  |  Accident de munca  |  Alimentare online  |  Alimentatie publica  |  Alimentatie publica cursuri  |  Bauturi online  |  Certificare produse  |  Certificat calitate  |  Certificatele de competenta   |  Cod electronic  |  Comunicarea cu clientii  |  Conventiei de la haga  |  Cosmetice hoteliere  |  Cuptoare microunde  |  Curs lucrator comert  |  Curs ospatar  |  Cursuri profesori   |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de calificare in meseria  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri gestiune  |  Cursuri igiena  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri lucrator comert  |  Cursuri online  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri turism  |  Cutite alimentare  |  Depozitare in siguranta  |  Diploma recunoscuta national   |  Formare profesionala  |  Locul de munca  |  Masini amestecat  |  Masini formare  |  Masini tocat  |  Masini unelte  |  Materiale auxiliare  |  Nivelul de formare  |  Organele competente  |  Platouri preparate culinare  |  Preparate alimentare  |  Preparate culinare  |  Preparatele culinare  |  Prezentarea cadrului general  |  Procedurile cosmetice  |  Produse de panificatie  |  Produse finite  |  Produse hoteliere  |  Produse igiena personala  |  Produse panificatie  |  Produsele alimentare  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Retete preparate  |  Securitate si protectie  |  Siguranta exploatare  |  Siguranta in utilizare  |  Studii consumatori  |  Tehnici comunicare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.