Bufet Economy: ~ Vol au vent cu pate -1buc./pers. ~ Pui Shanghai-50g ~ Tartina muschi file impanat-1buc. ~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g ~ Tartina mozarrella cu rosii-1buc./pers. ~ Chiftelute cu susan-1buc./pers. ~ Platou de branzeturi cu fructe-50g ~ Rulou sunca afumata cu Edam-1buc./pers. ~ Minisnitel porc-50g~ Salata China cu pui si sos de lamaie-50g ~ Prajituri de casa asortate-50g ~ Bufet Ana: ~ Tartina somon fume-30g ~ Rulou sunca cu sparanghel-50g ~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc. ~ Vol au vent cu ciuperci-40g ~ Minicordon Bleu-80g ~ Rulada de porc cu masline-40g ~ Rulada de cascaval-40g ~ Roast beef pe salata a la rousse-50g ~ Crochete de peste-50g/pers. ~ Salata de conopida-50g/pers. ~ Minitarte cu fructe-50g ~ Optional meniu cald la chaffingdishes: ~ Medalion somon , sos alb cu creveti,legume asortate-120g/150g ~ Medalion peste spada cu sos de lamaie si brocolli -120g-150g ~ Medalion pui/porc, cartofi taranesti,salata asortata-120g/150g- ~ File mignon porc/pui,sos gorgonzolla,orez in abur-150g/100g. ~ Rulada de vitel cartofi nemtesti,salata 120g-150g-150g ~ Cordon bleu cu buchet de legume salata 150/150 ~ Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti ,varza sampanie 200/200 ~ Mixed grill (knaker,minifrigarui,bratwurst,ceafa),crochete,salata varza-150g/150g/150g ~ Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si smantana 150g. ~ Sarmale de porc in foi de varza pe costita cu mamaliguta 150g./150g./150g. ~ Piept de rata indopata pe varza 100g./150g. ~ Ficat de gasca in sos de portocale 80g. ~ PIESE:~ Somoni,sturioni,umpluti pe salata a la rousse:100g./100g. ~ Purcel de lapte umplut:100g./100g. ~ Curcani umpluti cu mere si castane :100g./100g ~ Gaina moldoveneasca umpluta 100g./100g. ~ Berbecut,vitel de lapte la protap100g. ~ DESERT: ~ Tort martipan cu diferite umpluturi(fructe,ciocolata,bezea). ~ Mini amandine,ecler,rulada ciocolata. |