Forma de prezentare:”Bufet Royal Nemtesc” (Bufet suedez +setup 4 stele) ~ platou „rapsodie pescareasca”: ~ somoni umpluti pe salata a la rousse 200 gr. ~ terina somon 100 gr. ~ somon fumee pe sos tartar 50 gr. ~ batog de rechin 50 gr. ~ cosulete cu salata de fructe de mare 100 gr. ~ tartina icre manciuria 30g. ~ grujon de salau 20 gr. ~ pui de balta 30 gr. ~ Platou „Closca Cu Pui De Aur” ~ curcan auriu umplut cu mere si castane 200 gr./pers. ~ rulada de pui mozaic 100 gr./pers.~ pui aurii 100 gr./per. ~ chiftelute de pui 30 gr./pers. ~ Platou International Europa ~ prosciutto cu pepene galben 50 gr. ~ roastbeef pe salata 30 gr. ~ mini cordonbleu 50 gr. ~ legume cu sos fromage 50 gr. ~ branzeturi cu fructe 50 gr .~ mousse de ficat de gasca 50gr. ~ Platou Cald La Chaufingdisches ~ file mignon cu sos gorgonzola 150 gr./pers. ~ tagliatele/legume pe gratar/legume sote 150 gr ~ sarmalute in foi de vita cu stafide si curcan 100 gr. ~ salata exotica 150 gr. ~ salata asortata 150 gr. ~ Barbeque: ~ carnati knaker 100 gr. ~ ceafa haiduceasca 150 gr. ~ steak de manzat 100 gr. ~ frigarui asortate-80 gr. ~ berbecut la protap-80 gr. ~ salata asortata de muraturi-150gr. ~ sosuri asortate(mustar,tartar,picant). ~ cosuri paine taraneasca-150 gr. ~ Desert: ~ cafea (lapte,zahar)-permanent service ~ fructe 100gr./pers. ~ prajituri asortate 150 gr./per ~ SERVICII STANDARD: ~ Chelneri-60pers. ~ Bucatari si grataragii-10 pers. ~ Gratare-3 buc. ~ Carbuni-100kg ~ Fete masa , falduri bufet ~ Serviciu bar(lamai,gheata,masline,paie,cocktail decor) ~ Debarasat masa ~ Transport ~ Corturi, umbrele |