Forma de prezentare: servire la farfurie (setup 3-4 stele) „PRESIDENT” ~ APERITIV: ~ Mousse de ficat de gasca 50g. ~ Rulou sunca cu sparanghel 50g. ~ Vol au vent icre cu capere 30 g~ Rulada Mozaic 50g. ~ Terina Somon fumee 50g. ~ Tartina icre Manciuria 20 gr. ~ Cocktail de fructe de mare 100 gr. ~ Chiftelute cu susan 30 gr. ~ Lebede umplute cu fructe de mare 30 gr. ~ Decor,lamaie,verdeata. ~ FEL PRINCIPAL 1 ~ Caracatita ,grujon de salau,pui de balta cu cartofi natur 30/50/30/100 GR. ~ Sau: Sarmale in costita cu mamaliguta si ardei iute 150/100 gr. ~ Sau: Peste spada cu buchet de brocolli 100/120 GR. ~ FEL PRINCIPAL 2 ~ Valdostana cu sos Robert si cartofi nemtesti/brocolli 150/150g. ~ Sau:Bratwurst/pui crocant/medalion porc cu cartofi taranesti 100/50/100/100 ~ Salata asortata de sezon 150g. ~ DESERT: ~ TORT MADALINA CU SOS DE CIOCOLATA 100G. ~ Cafea Jacobs cu lapte ~ Paine ,sosuri,sare,piper. OPEN BAR STANDARD: ~ BAUTURI ALCOOLICE: ~ WHISKY BALLANTINES ~ VODCA FINLANDIA ~ GIN BEEFETER ~ MARTINI ALB ~ BERE Tuborg/Skol ~ Vin alb sec Sauvignon Jidvei/Carl Reh W. ~ Vin rosu Merlot Prahova/Carl Reh W./la cerere si fiert ~ RACORITOARE: ~ COCA COLA ~ FANTA ~ KINLEY ~ APA MINERALA DORNA ~ APA PLATA IZVORUL ALB |