Arcnet Projects - Instalatii electrice complete, sisteme fotovoltaice Afisari: 11
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Rasaritului, Nr. 6A, Glina, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0739924192; 0739924192
-------------------------
Web: Internet
  email: office@arc-net.ro
  site: www.arc-net.ro

 
Supraveghere video (CCTV), control acces  
Detalii  

Protejati oamenii si proprietatile cu ajutorul tehnologiei de supraveghere sau alarmare

Oferim solutii de securitate si siguranta personalizate, care va ajuta sa identificati si sa gestionati eficient riscurile fizice si daunele materiale. Utilizand cele mai recente tehnologii, va punem la dispozitie un management de securitate la nivel inalt, adaptat nevoilor dvs.

In prezent, nevoile companiilor, intreprinderilor si institutiilor cu privire la securitate si protectia bunurilor, personalului si proprietatilor sunt din ce in ce mai complexe si diverse. Suntem pregatiti sa satisfacem aceste nevoi cu expertiza noastra in domenii precum supravegherea video, solutii integrate de securitate, control acces, detectie si alarmare antiefractie, precum si detectia incendiilor si evacuarea.

De la consultanta si instalare, la mentenanta si suport, suntem partenerul de incredere in protejarea afacerii si proprietatii dvs.

Suntem gata sa punem la dispozitie serviciile si expertiza noastra, in interesul clientilor nostri. Colaboram contractual cu diversi beneficiari:

         –   autoritati si institutii de stat: spitale, clinici medicale, universitati, licee, scoli, spatii de cultura, etc.

         –   persoane juridice: spatii comerciale, intreprinderi, sedii de firme, fabrici, ateliere productie, spatii logistice, depozite, etc.

         –   persoane fizice: case, vile, anexe, etc.

La fiecare proiect pe care il gestionam, noi, cei de la Arcnet Projects SRL, ne-am asumat obiectivul de a oferi servicii de instalare de cea mai inalta calitate, asigurandu-ne ca sunt efectuate exclusiv de tehnicieni si ingineri certificati ai echipei noastre, cu experienta vasta in operarea sistemelor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.