| | | | Acest proces presupune: sisteme de refrigerare rapida pentru carne in carcasa, depozite pentru pastrare carne in carcasa, depozite pentru produs finit cu temperatura si umiditate relativa controlata, tunele de congelare, depozite pentru pastrare carne congelata, spatii de lucru climatizate. Normele de igiena aplicate in industria procesarii carnii, impun pastrarea lantului frigorific in anumite etape de flux tehnologic, prin expunerea produselor in medii cu temperatura si umiditate controlata. Pentru a elimina pericolul contaminarii produselor, cel mai frecvent este utilizata racirea cu aer. Performantele constructive ale echipamentelor de racire, diversitatea mare de echipamente dedicate aplicatiilor specifice, proiectarea bine optimizata a instalatiilor, asigura pe langa pastrarea calitatii produselor si randamente ridicate de exploatare, regasite in final intr-o amortizare rapida a investitiei. De aceea va oferim tunele de racire rapida pentru carcase, depozite de pastrare in stare refrigerata si congelata, spatii tehnologice climatizate pentru fabricatie, depozite pentru produs finit, astfel toate echipamentele oferite satisfac cele mai inalte standarde de performanta si calitate. | | | | | | |