| | | | Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în... detalii >>> | | | |
| | | | ..Un desert adresat iubitorilor de cafea. Pasionaţii acestui stimulent, care are o istorie la fel de bogată ca şi gustul care l-a... detalii >>> | | | |
| | | | În acest desert, turmenicul completează fundaţia din blat macarons, ce susţine o compoziţie de mousse cu piersici,... detalii >>> | | | |
| | | | Acest răsfăț este dedicat pasionaților de ciocolată amăruie. În acest desert, Cointreau-ul este menit să... detalii >>> | | | |
| | | | Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în... detalii >>> | | | |
| | | | În Atelierul de Deserturi veti gasi ajutorul de care aveti nevoie pentru a organiza evenimente minunate.Experienta noastra,... detalii >>> | | | |
| | | | Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a concepe o oferta unica dedicata companiei dumneavoastra.Bine ati venit în lumea... detalii >>> | | | |
| | | | DESERT BAR În Atelierul de Deserturi veți găsi ajutorul de care aveți nevoie pentru a organiza evenimente minunate.... detalii >>> | | | |
| | | | Fructe exotice adunate la o petrecere tropicală, perfect savurate de câte ori dorul de vară nu ne dă pace. Notele proaspete... detalii >>> | | | |
| | | | Fructele de pădure se regăsesc fie în savoarea inserției de compoté sau, pur şi simplu întregi, deasupra,... detalii >>> | | | |
| | | | Amintind de combinaţii clasice din cofetăria românească: rom şi stafide, acest desert trece graniţele gustative şi ne... detalii >>> | | | |
| | | | Proaspătă ca un început de vară, această prăjitură combină inocența glasajului alb, delicatețea zmeurei și... detalii >>> | | | |
| | | | Creat în anul 2008, Le Petit-Antoine a devenit foarte repede best-sellerul lui Stephan Glacier - campion mondial în 2006.... detalii >>> | | | |
| | | | Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în... detalii >>> | | | |
| | | | Aduse în Hexagon de Catherina de Medici, inventate în Tours, perfectionate de maicute în Nantes sau descoperite... detalii >>> | | | |
| | | | Un desert ușor, delicat, subtil. O combinație suavă, răcoritoare, între crema aerată de brânză, parfumul... detalii >>> | | | |
| | | | Această prăjitură reuneşte dulceaţa căpşunilor, sugerată delicat în textura compoté-ului şi aciditatea cremei de... detalii >>> | | | |
| | | | Un desert inspirat de “Le Fôret Noir”. Inventată în Germania secolului al XX-lea de către Josef Keller,... detalii >>> | | | |
| | | | Fructe şi arome aduse de pe continente îndepărtate în bătrâna, dar rafinata Europă din călătoriile marilor... detalii >>> | | | |
| | | | Mousse-ul de ciocolată cu lapte, cuminte și copilăresc, este animat de exotismul inserției cu Maracuja - fructul pasiunii, o... detalii >>> | | | |
| | | | Toate prajiturile noastre pot fi realizate si sub forma de tort. În Atelierul de Deserturi folosim doar ingrediente de calitate... detalii >>> | | | |
| | | | Glasajul și mousse-ul de vişine ascund o compoziţie neaşteptată, aşezată pe un blat crocant din biscuit macarons şi fistic.... detalii >>> | | | |
| | | | O compoziție îndrăzneață în care grapefruit-ul roşu, portocala şi lămâia exprimă o notă de aciditate... detalii >>> | | | |
| | | | Sensation Blanche este un templu ridicat în cinstea Vaniliei, zeiţa desfrâului gastronomic. Blatul dens cu miere şi alune... detalii >>> | | | |
| | | | Toate prajiturile noastre pot fi realizate si sub forma de tort cu o gama variata de dimensiuni. Atelierul de Deserturi foloseste doar... detalii >>> | | | |
| | | | Atelierul de Deserturi vă oferă posibilitatea de a avea la evenimentele speciale torturi frumoase, spectaculoase, dar mai ales... detalii >>> | | | |
| | | | Toate prajiturile noastre pot fi realizate si sub forma de tort cu o gama variata de dimensiuni. Atelierul de Deserturi foloseste doar... detalii >>> | | | |
| | | | Destinate evenimentelor tip nuntă, botez, corporate. Pentru prima oară în țară, în colaborare cu pictori... detalii >>> | | | |
| | | | Trois Choc propune combinaţia a trei feluri de mousse de ciocolată Valrhona: Caraibe 66% - creată dintr-un mix de boabe culese de pe... detalii >>> | | | |
| | | | De trei ori răsfăţ de ciocolată şi caramel. Un desert cu personalitate, în care ciocolata neagră Icam 72%, contrastează cu... detalii >>> | | | |
| | | | În acest desert, contrastele se atrag... este povestea celor trei surori, trei elemente puternice și totuși suave:... detalii >>> | | | |