Fumigarea este metoda cea mai rapida si eficienta de dezinsectie a spatiilor si a produselor pentru a lupta impotriva insectelor si de a asigura exterminarea insectelor in toate etapele lor biologice (ou, larva, pupa,insecte mature). Aceasta metoda este folosita pentru dezinsectia de: • produse, cum ar fi cereale, faina, legume, nuci, ierburi, tutun, etc • mobilier, lemn si constructii rezidentiale din lemn • depozite si silozuri cu ajutorul metodei inovatoare J-SYSTEM. Toate aplicatiile sunt realizate tinandu-se cont de problemele de securitate. Personalul nostru special instruit si cu experien?a in domeniu lucreaza sub supravegherea inginerilor agronomi si chimisti ai firmei noastre. Procesul fumigarii implica trei etape. Inainte de aplicare, se face o verificare a etanseitatii spatiului pentru a preveni scurgerea de substante. Apoi, substanta fumiganta se disperseaza in spa?iu pentru o perioada suficient de mare pentru a distruge in intregime cuiburile de insecte. Dupa fumigare, specialistii Axiven Pest Control efectueaza un audit pentru a stabili daca spatiul este adecvat aerisit pentru a fi utilizat de oameni. ETAPELE DE EFECTUARE A GAZARI Control al spatiului ce urmeaza a fi fumigat Etansarea spatiilor Blocarea de acces a personalului Aplicarea de AGROXIN Spatiul ramane sub tratamentul cu fosfina pentru o perioada de timp, perioada ce depinde de temperatura si umiditatea mediului. Aerisirea spatiului Colectarea rezidurilor procedurii de fumigare Eliberarea spatiului |