Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente: - Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
- Realizarea preparatelor culinare
- Realizarea dietelor
- Pregatirea preparatelor tip „catering” si „fast-food”
- Estetica preparatelor culinare
Conditii de inscriere si documente necesare: Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu) Documente necesare : Copie CICopie certificat de nastereCopie certificat de casatorie (daca este cazul)Copia ultimului act de studiiAdeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii. Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana. Meseria de bucatar este o meserie creativa, ce implica realizarea de produse culinare diverse, produse menite sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor. |