| | | | | | | Destinatie: ciorba sau salate Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: gulas sau taranesti la cuptor Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie:preparati la cuptor sau taiati in diverse forme Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti,... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: fierti, cu patrunjel sau cu unt Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: prajire in fripteuza sau in tigaie Temperatura de prajire: 160 - 180° C Caracteristici: cartofi... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: piure de cartofi Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: musaca si prajire in fripteuza sau in tigaie Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: prajire in fripteuza sau in tigaie Caracteristici: cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe, sosuri sau salate Caracteristici: ceapa proaspata, fara conservanti, netratata termic sau... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe sau salate Caracteristici: morcovi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe sau salate Caracteristici: morcovi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe sau salate Caracteristici: pastarnac proaspat, fara conservanti, netratat termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe sau salate Caracteristici: patrunjel proaspat, fara conservanti, netratat termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | | | Destinatie: ciorbe, supe sau salate Caracteristici: telina proaspata, fara conservanti, netratata termic sau chimic;... detalii >>> | | | | | | |