SUMAR | | Despre noi (1) | | Brânzã de vaci, dieteticã (1) | | Cascaval (1) | | Mozzarela, din lapte de vacã pasteurizat (1) | | Iaurt, 2,8% grãsime (1) | | Sana, 2,8% grãsime (1) | | Lapte pasteurizat, 1,8% grãsimi (1) | | Lapte de consum pasteurizat, 3% grãsime (1) | | Smântânã, 15% grãsime (1) | | Smântânã, 25% grãsime ( 1000g ) (1) | | Smântânã, 25% grãsime ( 100g ) (1) | | | | |
| | | | | | | | | Branza de vaca este o branza proaspata si reprezinta cea mai simpla valorificare a laptelui de vaca in gospodarie, prin acidifierea sa... detalii >>> | | | | | | | | Brânzeturile oparite, cunoscute sub denumirea de cascaval, se obtin prin oparirea in apa cu temperatura de circa 80°C a casului din... detalii >>> | | | | | | | | Brandul Bonas este unul dintre cele mai vechi pe piaţa clujeană a lactatelor. În anul 1991 se pune piatra de temelie a companiei,... detalii >>> | | | | | | | | In cazul in care laptele nu este suportat de organism, este recomandat consumul lactatelor acide ( lapte batut, iaurt, sana ) bine... detalii >>> | | | | | | | | Fatã de alte alimente de origine animalã, continutul in colesterol al laptelui este mai redus, un aspect pozitiv ce... detalii >>> | | | | | | | | Un litru de lapte crud de vacã contine 100g apã. Restul inseamna 34-45g grãsime, 47-52g lactozã, 33-36g... detalii >>> | | | | | | | | Originarã din sudul Italiei, Mozzarela se fãcea initial din lapte de bivolitã, insã astazi se foloseste si... detalii >>> | | | | | | | | Acidul lactic din iaurt si sana are o actiune terapeutica dovedita: creeaza in intestin un mediu neprielnic microbilor de putrefactie.... detalii >>> | | | | | | | | Prin smanatanire se obtine smantana dulce si lapte smantanit ( degresat ). Smantana dulce se consuma ca atare sau constituie materia... detalii >>> | | | | | | | | Smantana industriala este produsa direct in intreprinderile de produse lactate, dandu-i-se aceleasi destinatii ca si celei de ferma, dar... detalii >>> | | | | | | | | Smântânã, 25% grãsime ( 100g ) Smantana fermentata are un continut de grasime de 25%. Fermentarea ei se face la... detalii >>> | | | | | | |