SUMAR | | Despre noi (1) | | Brânzã de vaci, dieteticã (1) | | Cascaval (1) | | Mozzarela, din lapte de vacã pasteurizat (1) | | Iaurt, 2,8% grãsime (1) | | Sana, 2,8% grãsime (1) | | Lapte pasteurizat, 1,8% grãsimi (1) | | Lapte de consum pasteurizat, 3% grãsime (1) | | Smântânã, 15% grãsime (1) | | Smântânã, 25% grãsime ( 1000g ) (1) | | Smântânã, 25% grãsime ( 100g ) (1) | | | | |
| | | | | Detalii | | | | Brânzeturile oparite, cunoscute sub denumirea de cascaval, se obtin prin oparirea in apa cu temperatura de circa 80°C a casului din lapte de oaie, de vaca sau in amestec, dupa maturarea lui prealabila. Pasta care se obtine este prelucrata si introdusa in forme, obtinandu-se cascavalul crud. Dupa sarare sau saramurare, acesta este maturat in anumite conditii de umiditate si de temperatura. Valoare nutritivã pentru 100g produs: Grãsime.........................38,0g Proteine..........................3,2g Calciu...........................125mg Glucide............................4,8g Valoare energeticã.......275Kcal | | | | | | |