Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala Bucuresti Afisari: 48
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Spataru Preda, nr. 12, cladirea AJOFM, et. 2, sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0374493929; 0741777761
-------------------------
Web: Internet
  email: bucuresti@calificare-evaluare.ro
  site: www.calificare-evaluare.ro

 
Curs bucatar  
Detalii  

Domeniul: Turism si alimentatie publica, Cod N.C. 5122.2.1
Program: Calificare Nivelul 3 CNC, Curs Calificare Bucatar
Durata: 20 saptamani
Pret: 1200 lei
Taxa de examinare: 50 lei

Descriere:
Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. In acest scop, el se ocupã de pregatirea produselor alimentare pentru gatit.
Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satarul, robotul de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

Documente necesare la inscriere pentru Curs Calificare Bucatar:
dosar plastic cu sina
cerere tip de inscriere
doua copii B.I. / C.I
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (unde este cazul)
copie act studii
adeverinta medicala (medic familie) – apt curs „Bucatar”

Unitati de competenta
Aplicarea normelor de securitate si sanatate în munca si a reglementarilor în domeniulsituatiilor de urgenta specifice bucatariilor si spatiilor anexe aferente
Aplicarea normelor igienico-sanitare specifice bucatariilor si de siguranta alimentelor
Aplicarea normelor de protectie a mediului, prevenirea si combaterea risipei alimentare si adeseurilor alimentare
Respectarea drepturilor consumatorului cu referire la cantitatea/calitatea/prezentareapreparatelor
Aplicarea notiunilor de baza despre comunicare, comportament profesional, lucru în echipa sipsihologia consumatorului specifice domeniului turismului si alimentatiei
Aplicarea principiilor nutritiei sanatoase si echilibrate
Asigurarea calitatii materiilor prime si auxiliare, a semipreparatelor si preparatelor culinare
Aplicarea notiunilor de baza despre organizarea activitatilor specifice în bucatarie
Efectuarea operatiilor primare asupra materiilor prime si auxiliare
Realizarea semipreparatelor culinare
Realizarea preparatelor culinare
Prezentarea estetica a preparatelor culinare
Aplicarea notiunilor de evidenta operativa specifice activitatii din bucatarie

Conditii de acces la programul Curs Calificare Bucatar:
invatamant general obligatoriu, aviz medical

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
diploma recunoscuta international  |  lucrul in echipa  |  Adeverinta medicala   |  Alimentatie publica  |  Aranjamente flori  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Baza mancaruri  |  Cariera profesionala   |  Certificat casatorie  |  Certificat de nastere  |  Cod acces  |  Comportament antisocial copii  |  Consiliere cariera  |  Consiliere profesionala  |  Consultanta finantare  |  Consultanta recrutare  |  Cuptoare microunde  |  Curs bucatar  |  Curs inspector resurse umane  |  Curs instalator tehnico sanitare  |  Curs lucrator comert  |  Curs operator calculator  |  Curs ospatar  |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri coafura  |  Cursuri de cosmetician   |  Cursuri electrician  |  Cursuri electrician auto  |  Cursuri electrician electronist auto  |  Cursuri estetica  |  Cursuri extensii unghii  |  Cursuri frizerie  |  Cursuri gaze  |  Cursuri inspector resurse umane  |  Cursuri pedichiura  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri resurse umane  |  Cursuri tehnician electromecanic auto  |  Cursuri tehnician maseur  |  Cutite alimentare  |  Cutite bucatarie  |  Cutite plastic  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Diploma absolvire   |  Diploma recunoscuta national   |  Distributie marfuri  |  Echipa medicala  |  Electrician auto cursuri  |  Electrician cursuri  |  Estetica corporala  |  Estetica corporala cursuri  |  Estetica cursuri  |  Estetica medicala  |  Evaluare personal  |  Extensii gene  |  Extensii unghii  |  Fructe mare  |  Gustari calde  |  Gustari reci  |  Inspector resurse umane  |  Inspector resurse umane cursuri  |  Locul de munca  |  Mancaruri peste  |  Mancaruri preparate  |  Masini amestecat  |  Masini curatat  |  Masini gatit  |  Masini medic urgenta  |  Masini taiat  |  Masini tocat  |  Masini unelte  |  Materiale auxiliare  |  Mecanic cursuri  |  Operator pc cursuri  |  Orez fructe mare  |  Organizatie neguvernamentala  |  Orientare cariera  |  Orientare profesionala  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Plasare personal  |  Preparate alimentare  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Protectia muncii  |  Protectie a consumatorilor  |  Protectie copii  |  Psihologia muncii  |  Recrutare personal   |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Retete preparate  |  Sanatate publica  |  Securitate si protectie  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Servicii resurse umane  |  Servicii de evaluare  |  Tehnician maseur   |  Tehnician maseur cursuri  |  Turism international  |  Unitati de invatamant  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.