Capsa Cofetarie Bucuresti Afisari: 2002
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cofetarii, patiserii Vizitatori: 3821
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Victoriei, Nr. 36, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213134038; 0213135999
-------------------------
Web: Internet
  email: cofetarie@capsa.ro; office@capsa.ro
  site: www.capsa.ro/shop/

 
Despre Cofetaria Capsa  
Detalii  

Casa Capsa primeste comenzi pentru prajituri, torturi, cozonaci,cataif ,bomboane.

asa Capsa este un local legendar al Bucurestiului, aflat pe Calea Victoriei, care si-a cunoscut începutul în anul 1852, drept cofetaria - “La doi frati, Anton si Vasile Capsa”, peste drum de Biserica Zlatari, în fostul Han Damari. Dupa putin timp s-a mutat în casa Slatineanu, unde se afla si astazi. Inca de la deschidere, localul a început sa fie frecventat de personalitati marcante ale momentului. In anul 1873, 

 

 Casa Capsa primeste Marea Medalie la Expozitia Universala de la Viena, devenind apreciata si pe plan international, obtinand în 1882 brevetul de furnizor al casei Principelui Milan Orbenovici al Serbiei, iar în 1908 devine furnizorul Principelui Ferdinand al Bulgariei.

 

Capsa cunoaste o dezvoltare mai mare din anul 1886, cand Grigore Capsa mareste localul, deschizand un hotel si o cafenea. Din acel moment, Capsa devine locul “oficial” de intalnire a personalitatilor din politica, gazetarie, arta si cultura. Grigore Capsa a fost cel care a inlocuit in Bucuresti izul oriental cu parfumul occidental, cel care a facut trecerea de la baclava si sarailie la cofeturi, ciocolata, ganache si “bonbon”-uri.

 

Capsa cunoaste o dezvoltare mai mare din anul 1886, cand Grigore Capsa mareste localul, deschizand un hotel si o cafenea. Din acel moment, Capsa devine locul “oficial” de intalnire a personalitatilor din politica, gazetarie, arta si cultura. Grigore Capsa a fost cel care a inlocuit in Bucuresti izul oriental cu parfumul occidental, cel care a facut trecerea de la baclava si sarailie la cofeturi, ciocolata, ganache si “bonbon”-uri.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
martipan   |  Baclava nuca   |  Biscuiti cacao  |  Biscuiti vanilie  |  Bomboane  |  Bomboane ciocolata  |  Branza cu stafide  |  Chec cacao  |  Checuri cozonaci  |  Ciocolata alba  |  Ciocolata dulce  |  Ciocolata neagra  |  Cofetarie  |  Cofetarie laborator propriu  |  Cofetarii, patiserii  |  Cozonac cacao  |  Cozonac stafide  |  Fructe padure  |  Hotel cafenea  |  Hoteluri din bucuresti  |  Laborator propriu  |  Mere in foietaj  |  Mini chec  |  Nuga ciocolata  |  Oua ciocolata  |  Oua paste  |  Pateuri carne  |  Pateuri patiserie  |  Placinta branza  |  Prajituri  |  Prajituri casa  |  Praline ciocolata  |  Produse ciocolata  |  Produse fara zahar  |  Produse inmormantari  |  Produse naturale  |  Saleuri mac  |  Specialitati cofetarie  |  Tarte fructe  |  Tort ciocolata  |  Tort fructe  |  Torturi frisca  |  Torturi martipan  |  Trigon rahat  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.