Sucul de mere este obţinut prin presarea la rece a merelor din soiuri nobile, nu are adaosuri de apă, conservanţi sau zahăr. Este pasteurizat UHT (ultra high temperature) şi ambalat în sistem bag-in-box la 10 litri (recipient de plastic cu robinet in cutie de carton). Avantajele sistemului de îmbuteliere bag in box: - gustul şi aroma rămân neschimbate pe toată durata consumului datorită robinetului dozator cu arc VITOP care nu permite pătrunderea aerului, evitându-se astfel oxidarea sucului - se poate doza timp de 30 zile de la deschidere, sau 6 luni de la îmbuteliere; - este protejat de lumina care ar putea distruge vitamina C. Sucul de mere este tonic muscular şi al sistemului nervos, diuretic şi antireumatismal, antiseptic intestinal, depurativ. Este indicat într-o sumă de afectiuni cum ar fi astenie fizică şi intelectuală, anemie, demineralizare, reumatisme, obezitate, stări febrile, gastrită, ulcer gastric, insomnie, cefalee. Reglează metabolismul osos şi digestia, scade colesterolul.Se beau câte 3-4 pahare pe zi, înainte de masă cu 30 min. sau la 3 ore dupa masă, în înghiţituri mici. |