| | | | Utilizare: Destinata insiroparii produselor de cofetarie si a altor produse cu prelucrare la rece, totodata aromatizeaza orice tip de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Destinata insiroparii produselor de cofetarie si a altor produse cu prelucrare la rece, totodata aromatizeaza orice tip de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Destinata insiroparii produselor de cofetarie si a altor produse cu prelucrare la rece, totodata aromatizeaza orice tip de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Stins cu zeama de lamaie este un bun afanator si agent de crestere pentru produsele de patiserie si cofetarie. Date logistice:... detalii >>> | | | |
| | | | Stins cu zeama de lamaie este un bun afanator si agent de crestere pentru produsele de patiserie si cofetarie. Date logistice: Gramaj:... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Se poate gati la foc mic, in mediu lichid, dand gust, culoare si aroma sosurilor, supelor si tocanelor. Ideala in combinatie... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: O mare putere de condimentare, e folosit la prep. blatului de pizza, a mititeilor, sarmalelor si a altor meniuri mai complexe,... detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | SP EN ISO 9001:2001 SIMTEX nr.1536/22.11.2006 detalii >>> | | | |
| | | | SP EN ISO 22000:2005 SIMTEX nr.044/22.11.2006 detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | Se foloseste in prepararea supelor, a tocanitelor si a sosurilor. Ideal in prepararea carnurilor atat cand sunt afumate cat si cand sunt... detalii >>> | | | |
| | | | CIO PRODUCE CONDIMENTE PRECUM: -PIPER BOABE -PIPER MACINAT -BOIA DE ARDEI DULCE -BOIA DE ARDEII IUTE -ENIBAHAR BOABE -ENIBAHAR... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Indicat in aromatizarea pestelui, marinarea carnii de oaie sau porc sau la prepararea muraturilor impreuna cu hrean si piper... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Se foloseste ca si baza in prepararea diverselor mancaruri ce contin atat carne cat si legume sau mixuri de carne cu legume,... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Se foloseste ca si baza in prepararea diverselor mancaruri ce contin atat carne cat si legume, mixuri de carne cu legume,... detalii >>> | | | |
| | | | Din mai 2006 CIO functioneaza intr-o locatie moderna cu 2675mp de spatii de productie,spatii de depozitare si birouri dispuse pe o... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Se poate utiliza la prepararea sosurilor, a pastelor si ciorbelor, pentru pentru condimentarea legumelor murate (castraveti,... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Menta se foloseste mai mult la prepararea fripturii de miel, salate, cartofi, dulciuri, lapte, limonade. Date logistice:... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Ca garnitura pentru traditionalii mici si ingredient pentru multiple sosuri. Mustarul se adauga in sosuri cu putin inainte de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Ca garnitura pentru traditionalii mici si ingredient pentru multiple sosuri. Mustarul se adauga in sosuri cu putin inainte de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Ca garnitura pentru traditionalii mici si ingredient pentru multiple sosuri. Mustarul se adauga in sosuri cu putin inainte de... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Utilizare principala in rasnitele de piper. Se poate folosi la muraturi si la marinarea carnii Date logistice: Gramaj: 50g Cod... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizare: Se foloseste ca si baza in prepararea diverselor mancaruri ce contin atat carne cat si legume sau mixuri de carne cu legume,... detalii >>> | | | |
| | | | Utilizarea: Se foloseste pentru prepararea tuturor produselor dulci (prajituri, creme, budinci), precum si la ornarea acestora . Date... detalii >>> | | | |