Centrul National de Invatamant Turistic Afisari: 153
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 121
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr.3-5, Sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0215492890; 0769651104
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cnit.ro
  site: www.cnit.ro
  facebook: Centrul-National-de-Invatamant-Turistic-152339768788229/

 
Ospatar / Chelner vanzator in unitati de alimentatie  
Detalii  

COD CURS
NC 5123.2.1
TIP CURS
Curs de calificare nivel 3
DURATA
720 de ore, din care 240 de ore teorie si 480 de ore pregatire practica (aproximativ 6 luni)
CONDITII DE ACCES
Studii – învatamânt general obligatoriu
ACTE NECESARE
Copie carte de identitate
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copie diploma de studii
Adeverinta medicala “sanatos clinic si psihic” sau copie de pe fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii
PRET
650 lei/persoana (nu se aplica TVA)
*Nu se percep taxe suplimentare de înscriere sau examinare
PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA
Teorie

Module de curs

Etica si comunicare profesionala
Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
Asigurarea calitatii în turism si alimentatie
Organizarea activitatii în unitatile de primire turistica
Realizarea proceselor de baza în alimentatie
Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
Utilizarea sistemelor de servire în restauratie
Servirea în restauratie
Organizarea meselor speciale
Practica
Practica în productie se realizeaza în hoteluri/restaurante cu care Centrul National de Învatamânt Turistic a încheiat conventii de practica. Modulul se finalizeaza cu caiet de practica în restaurant.

COMPETENTE PROFESIONALE DOBÂNDITE
1. Etica si comunicare profesionala
2. Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
3. Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
4. Asigurarea calitatii în turism si alimentatie
5. Organizarea activitatii în unitatile de primire turistica
6. Realizarea proceselor de baza în alimentatie
7. Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
8. Utilizarea sistemelor de servire în restauratie
9. Servirea în restauratie
10. Organizarea meselor speciale

EXAMENUL DE ABSOLVIRE A CURSULUI
Test scris cu întrebari din modulele de pregatire teoretica.
Proba practica consta în executarea de preparate conform biletelor de examen extrase.

TIP CERTIFICAT OBTINUT
Certificat de calificare profesionala cu recunoastere nationala si internationala eliberat de Autoritatea Nationala a Calificarilor, cu avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii si al Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

ACREDITARE
Centrul National de Învatamânt Turistic este autorizat de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor pentru cursul de OSPATAR (CHELNER) VÂNZATOR ÎN UNITATI DE ALIMENTATIE, conform autorizatiei seria B nr. 0011219, eliberata cu avizul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si Ministerului Educatiei Nationale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Adeverinta de absolvire   |  Adeverinta medicala   |  Camera comuna   |  Camera de baie  |  Certificat casatorie  |  Certificat de nastere  |  Cod acces  |  Cofetarie patiserie  |  Comunicarea cu clientii  |  Curatenie baie  |  Curatenie hoteluri  |  Curs bucatar  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri chelneri  |  Diploma absolvire   |  Echipa medicala  |  Examen clinic  |  Examenul clinic   |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Locul de munca  |  Medicina muncii  |  Module acces  |  Modulul de curs  |  Nastere pregatire  |  Norme protectia muncii  |  Orez fructe mare  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Platforme lucru  |  Preparate calde  |  Preparate legume  |  Prezentarea cadrului general  |  Productie carte  |  Protectia muncii  |  Securitate si protectie  |  Servicii de medicina muncii  |  Servicii securitate  |  Servicii securitate hoteluri  |  Servicii suplimentare  |  Strategii marketing  |  Turism afaceri  |  Zone de productie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.