Cand pasiunea pentru frumos si gustos da pe dinafara, trebuie sa faci ceva! Prima provocare a fost “Patiseria Alice”. In 1994, trei oameni, dintre care un patiser excellent, un economist istet si un vanzator experimentat si-au unit fortele, punand astfel piatra de temelie a ceea ce exista astazi. Clientii fiind foarte multumiti de calitatea produselor de patiserie ne-au facut sa mai acceptam o provocare.Asa ca la numai trei ani de la inaugurare, adica in 1997, am extins activitatea cu o cofetarie.Inca de la inceput calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru noi. Preocuparea permanenta pentru sanatatea clientilor ne-a determinat sa facem o selectie foarte riguroasa a ingredientelor folosite si a oamenilor cu care lucram, respectand in acelasi timp si normele europene in domeniul alimentatiei. La prepararea produselor sunt folosite numai ingrediente naturale si proaspete, iar angajatii sunt permanent instruiti. La inceputul anului 2003 ne-am propus o ultima provocare: o linie proaspata de fabricat inghetata. Cu ajutorul unui tehnolog specialist in domeniu si pe baza unei retete traditionale, am reusit sa fabricam o inghetata delicioasa. In prezent Cofetaria Alice dispune de laboratoare proprii de cofetarie, patiserie si inghetata, precum si de puncte de desfacere proprii. Astfel cu ajutorul lui Dumnezeu si prin munca a 80 de profesionisti putem sa oferim clientilor nostrii o calitate a produselor si a servirii aproape de perfectiune. |