COMPANIA DE CONSULTANTA SI AUDIT Afisari: 1373
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 562
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala , Nr.251D Bis, Jucu de Mijloc, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0727744682
-------------------------
Web: Internet
  email: office@companiadeconsultanta.ro
  site: www.companiadeconsultanta.ro

 
SR EN ISO 22000:2005  
Detalii  video  

Evaluarea riscurilor in cadrul Sistemelor de Management al Sigurantei Alimentului SR EN ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului

Standardul SR EN ISO 22000:2005 specifica cerintele pentru asigurarea sigurantei alimentelor unde organizatia:

  • trebuie sa demonstreze abilitatile sale in a controla calitatea alimentelor;
  • tinteste in a indeplini cerintele consumatorilor prin controlul asupra sigurantei si calitatii alimentelor.

Legislatia europeana si internationala privind productia de alimente prevede aplicarea în toate unitatile implicate în productia, transportul, depozitarea si servirea alimentelor, a principiilor unui sistem de asigurare a calitatii igienice bazat pe evaluarea si prevenirea riscurilor, deci a unui sistem HACCP. Aceste norme se adreseaza în principiu întreprinderilor care produc si comercializeaza produse alimentare si echipamente pentru industria alimentara (ex. societati producatoare de alimente, de distributie si comercializare a produselor alimentare, societati gastronomice, cantine si furnizorii acestora, inclusiv cei de ambalaje).

 

HACCP reprezinta o abordare preventiva a controlului alimentelor care, aplicata in toate fazele lantului alimentar, identifica si controleaza pericolele de transmitere a bolii de la aliment la om prin:

  • Identificarea contaminantilor potentiali (pericole potentiale);
  • Evaluarea semnificatiei pericolelor;
  • Determinarea Punctelor Critice de Control (CCP);
  • Determinarea masurilor adecvate de control;
  • Stabilirea standardelor si a limitelor critice pentru fiecare CCP;
  • Monitorizarea procesului de productie;
  • Determinarea actiunilor corective adecvate;
  • Stabilirea documentelor si înregistrarilor adecvate;
  • Stabilirea procedurilor de verificare a eficacitatii sistemului HACCP.

 

Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt:

  • Integrarea procedurilor moderne ale analizei de risc si conceptului de prevenire sub aspectul protectiei sanatatii consumatorului în sistemul de management existent;
  • Mai mare siguranta a produsului si riscuri scazute la garantarea produsului;
  • Imbunatatirea semnificativa a comunicarii si cresterea nivelului de încredere între clienti, furnizori si autoritatile de supraveghere;
  • Analiza sistematica, derularea unor procese sigure si eficiente în sensul sigurantei produselor alimentare si directionarea proceselor pentru identificarea potentialelor riscuri referitoare la igiena care pot periclita sanatatea consumatorului;
  • Prevenirea problemelor care pot sa apara referitoare la garantarea produselor;
  • Ajuta firmele din industria alimentara sa devina competitive pe piata internationala.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video
 
auditor intern   |  Activitate principala  |  Ambalaje alimentare  |  Ambalaje alimente  |  Ambalaje industria alimentara  |  Ambalaje produse alimentare  |  Analiza afacerii  |  Analiza piata  |  Analiza pietei  |  Audit calitate  |  Audit ohsas  |  Auditor intern  |  Auditor intern ohsas  |  Auditor ohsas  |  Auditori iso 9001  |  Audituri interne  |  Certificare iso  |  Certificare iso 9001  |  Certificare produse  |  Certificarea produselor  |  Certificat calitate  |  Consultanta calitate  |  Consultanta baza date  |  Consultanta calitate, mediu  |  Consultanta de specialitate  |  Consultanta iso 14001  |  Consultanta iso 22000  |  Consultanta iso 27001  |  Consultanta iso 9001  |  Consultanta management  |  Consultanta ohsas 18001  |  Cursuri auditor intern  |  Cursuri auditori  |  Curtea conturi standarde audit  |  Dezvoltarea retelei  |  Directive consiliului uniunii europene  |  Echipamente industria alimentara  |  Echipamente siguranta  |  Evaluarea riscurilor potentiale  |  Furnizori alimente  |  Furnizori de servicii   |  Galvanizare  |  Identificarea pericolelor   |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Imbunatatirea comunicarii   |  Implementare si control  |  Implementare sisteme management  |  Implementare sisteme securitate  |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea certificarea sistemului de management   |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Industria alimentara  |  Industria auto  |  Iso 14001  |  Iso 2001  |  Iso 22000  |  Iso 27001  |  Iso 9001  |  Luarea deciziilor  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management general  |  Management mediu iso 14001  |  Management siguranta alimentelor  |  Management strategic  |  Management timp  |  Managementul riscurilor  |  Managementul securitatii  |  Ohsas 18001  |  Proceduri securitate  |  Protectia mediului  |  Recunoastere iso  |  Regulamente interne  |  Sanatate ocupationala  |  Sanatate securitate ocupationale  |  Securitate ocupationala  |  Securitate ocupationala ohsas 18001  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea informatiei iso 27001  |  Securitatea muncii  |  Sistem informatii  |  Sisteme aliniere  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme directie  |  Sisteme haccp iso 22000  |  Sisteme incalzire  |  Sisteme management  |  Sisteme sanatate  |  Sisteme securitate  |  Sisteme vopsire  |  Sistemul de directie   |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Standardele de calitate   |  Tehnici de management   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.