Consolight - Materiale si echipamente electrice, sisteme fotovoltaice Afisari: 6
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0318054441; 0318054442
-------------------------
Web: Internet
  email: office@consolight.ro
  site: www.consolight.ro

 
Iluminat  
Detalii  
Iluminat de lucru

În spatiile unde se realizeaza lucrari manuale sau alte tipologii de activitati, este esential ca iluminatul sa fie unul corespunzator. Echipa Consolight se va ocupa îndeaproape de acest aspect pentru a oferi angajatilor dumneavoastra un climat eficient, productiv si confortabil.

 
Iluminat ambiental

Detineti un spatiu comercial si doriti sa îi puneti în valoare estetica interioara? Cu siguranta un iluminat ambiental va va ajuta sa impresionati clientii prin intermediul unui mix de lumini calde si reci atent propagate.

 
Iluminat festiv

În preajma sarbatorilor de iarna locuintele si gradinile din preajma acestora portretizeaza o dimensiune estetica aparte. În acelasi ritm de sarbatoare, complexele comerciale sau spatiile publice sunt atent ornamentate pentru a crea spatii de poveste. Specialistii de la Consolight va ajuta cu optiuni fiabile si eficiente pentru a construi un spatiu de vis din punct de vedere al luminitelor proiectate.

 
Iluminat decorativ

Cladirile istorice sau ultramoderne merita o viziune speciala si pe timp de noapte prin intermediul unui iluminat decorativ. Noi, la Consolight, va oferim optiuni complexe de iluminat din perspectiva serviciilor si produselor, într-o maniera integrata.

 
Iluminat de urgenta

În spatiile comerciale si industriale se înregistreaza o serie de riscuri de securitate care trebuie cu atentie radiografiate pentru a gasi solutii optime de rezolvare. Iluminatul de urgenta are rolul de a oferi lumina în interiorul spatiilor chiar si atunci când alimentarea locatiei cu energie electrica este deficitara sau întrerupta. Acest iluminat va asigura un management eficient al riscurilor si eliberarea, în caz de urgenta, a oamenilor din incinta.

 
 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.