Consolight - Materiale si echipamente electrice, sisteme fotovoltaice Afisari: 6
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0318054441; 0318054442
-------------------------
Web: Internet
  email: office@consolight.ro
  site: www.consolight.ro

 
Categorii produse  
Detalii  
Consultanta specializata sisteme fotovoltaice

În functie de domeniul în care activezi, de necesarul de energie electrica si mai ales, bugetul avut la dispozitie, specialistii Consolight te vor îndruma catre cele mai optime solutii în vederea proiectarii si implementarii unui astfel de proiect.

 
Dimensionare proiect

O evaluare initiala a proiectului dorit este un „must” atât din perspectiva Consolight, cât si a clientului. Acesta va fi informat în aceasta etapa despre anvergura lucrarii, perioada de implementare, dar si principalele documentatii care trebuie a fi întocmite.

 
Obtinere autorizatii sisteme fotovoltaice

Reglementarile nationale si europene modeleaza dorinta unui numar tot mai mare de clienti sa achizitioneze si sa implementeze panouri fotovoltaice. Obtinerea autorizatiilor necesare este un pas important pentru a începe derularea propriu-zisa.

 
Achizitie sistem fotovoltaic si montaj

Cu ajutorul Consolight puteti realiza cele mai eficiente alegeri în materie de achizitie si montaj. Procesul se deruleaza rapid, în functie de dimensiunea totala a proiectului si de implicatiile tehnice ale acestuia.

 
Punere în functiune, testare si mentenanta

Fiabilitatea sistemelor fotovoltaice a fost atestata în timp de o serie de studii de specialitate. Cu ajutorul Consolight puteti beneficia si de servicii de mentenanta în cazul unor defectiuni aparute sau altele asemenea. Totul este realizat cu maxim de transparenta si profesionalism în vederea obtinerii satisfactiei finale a clientului!

 
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.