Acest curs este recomandat celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul HoReCa sau pasionatilor peste masura… Cursul de bucatar imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. De la antreu la sufleu, de la orez la fonduri glace, de la paste la peste, de la fripturi la garnituri, de la pate-uri la mousse-uri, de la supe si ciorbe ademenitoare, la dressing-uri si fructe de mare, arta culinara nu va mai avea secrete pentru tine! Invata limba internationala a gastronomiei, depaseste “barierele” din bucatarie si invata sa gatesti cu incredere, experimentand si folosindu-ti toate simturile. Urmand cursul de bucatar, vei capata atat indemanarea, cat si capacitatea de a prepara mancaruri creative, care incanta simturile si aduc bucurie. Arta culinara inseamna gust si culoare, miros si savoare, traditie si inovatie, instinct si amprenta personala. In plus, la cursul de bucatar, vei deprinde secretele industriei HORECA, care este modul de organizare in bucataria unui restaurant, care sunt etapele si procesele tehnologice din spate, care sunt problemele intalnite in domeniu, dar si cum poti eficientiza fluxul de lucru pentru un “service” rapid. Metode si tipuri de taieri? Nici o problema! Julienne, Brunoise, Cuburi mici/medii/mari, Allumette, Baton, Chiffonade, Oblique, Julienne fin, Brunoise Fin… la acest curs le vei invata pe toate! |