Home
Produse / Servicii
Discount
Prezentare video
Contact / Harta
COSAL - Ingrediente pentru patiserie si cofetarie
Afisari:
1920
Categorie:
COMERT
>>
Alimente
Vizitatori:
866
SUMAR
Despre noi (1)
Ambalaje (1)
Cofetarii si patiserii (1)
Industrie alimentara (1)
Post-vanzare (1)
Transport (1)
Localizare pe harta Romaniei
Adresa
Str.Democratiei, nr. 30, Ploiesti, judetul Prahova
Telefon
0244225176; 0244225177
Internet
email:
office@cosal.ro
site:
www.cosal.ro
Trimite mesaj
Nume rubrica:
Post-vanzare
Nume produs:
Post-vanzare
Numele dvs.
Email
Telefon
Detalii
Activitatea societatii
|
Alimente agroalimentare
|
Alimente distribuitori
|
Alimente importatori
|
Alimente producatori, importatori, distribuitori
|
Ambalaj pizza
|
Ambalaje carton
|
Ambalaje cofetarie
|
Ambalaje cofetarii
|
Ambalaje cutii
|
Ambalaje hartie
|
Ambalaje patiserie
|
Ambalaje patiserii
|
Ambalaje pizza
|
Ambalaje tort
|
Amidon porumb
|
Arome patiserie
|
Bicarbonat sodiu
|
Bomboane
|
Cacao alcalinizata
|
Cacao alcalinizata pudra
|
Cacao naturala
|
Capital integral privat
|
Chese prajituri
|
Cirese fara samburi
|
Cirese intregi
|
Cofetarie patiserie
|
Cofetarii, patiserii
|
Cutii ambalaj
|
Cutii bomboane
|
Cutii carton
|
Cutii pizza
|
Cutii prajituri
|
Cutii tort
|
Farfurii carton
|
Frisca vegetala
|
Fructe confiate
|
Grupaje marfa
|
Hartie cuptor
|
Hartie pergament
|
Implementarea sistemului de management al calitatii
|
Implementarea sistemului de management iso
|
Ingrediente cofetarie
|
Iso 9001
|
Iso 9001:2000
|
Lapte praf
|
Logistica marfuri
|
Management al calitatii
|
Management transport
|
Masa de tort
|
Nuca cocos
|
Ornamente tort
|
Ornamente zahar
|
Praf frisca
|
Prajituri
|
Produse carton
|
Produse fara zahar
|
Produse hartie
|
Pudra cacao
|
Servicii depozitare
|
Straifuri carton
|
Tavite carton
|
Tort fructe
|
Ulei palmier
|
Zahar pudra
|
Email:
Parola:
Web analytics
Nume firma
Nume site ~
www.ghidul.ro/
Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma
Persoana de contact
Telefon
Email
* Toate campurile sunt obligatorii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.