Cosar Profesionist Bucuresti Afisari: 71
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pantelimon, nr. 76, sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0723794232
-------------------------
Web: Internet
  email: constantindaniel.baba@gmail.com
  site: www.cosarprofesionistbucuresti.ro
  facebook: cosarprofesionistbucuresti/

 
Produse / Servicii
   
1. Curatare cosuri de fum  
Cosurile de fum se verifica si se curata periodic, cel putin o data pe an, conform Ordinului 163/2007 si HG 537/2007. detalii >>>
   
2. Curatare cuptoare de pizza  
Curatarea cuptoarelor de pizza, a cuptoarelor ce functioneaza cu combustibili solizi, este recomandata la un interval de cel mult 6 luni.... detalii >>>
   
3. Curatare hote de restaurant  
Grasimile acumulate în sistem (în 6-9 luni) sunt grasimi vegetale si de ardere lichide. Aceste grasimi se pot curata chimic,... detalii >>>
   
4. Curatare seminee  
O astfel de curatare este necesara pentru a evita depunerile de funingine în racordul dintre focar si cosul de fum. Prin curatare... detalii >>>
   
5. Curatarea cosurilor de fum ce deservesc centrale cu tiraj natural  
Mentinerea curateniei cosului centralei termice si în parametri functionali este obligatorie deoarece funinginea se poate aprinde... detalii >>>
 
Centrale termice tiraj natural  |  Cosuri fum  |  Cuptoare pizza  |  Curatare chimica  |  Curatare cosuri fum  |  Curatare cuptoare pizza  |  Curatare manuala  |  Curatare periodica cosuri fum  |  Curatarea mecanica suprafetei vopsit  |  Curatari cosuri fum  |  Detergenti industria alimentara  |  Evacuare fum  |  Focare seminee  |  Fotografii restaurant  |  Grasimi vegetale  |  Industria alimentara  |  Industria chimica  |  Tiraj natural  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.